Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax vriendschappelijk tegen Panathinaikos in Olympisch Stadion

10 juli 2019 19:25 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax vriendschappelijk tegen Panathinaikos in Olympisch Stadion; image source: Pro Shots

Ajax gaat ook dit jaar een oefenduel in het Olympisch Stadion spelen. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. Op maandag 22 juli zal de ploeg van Erik ten Hag om 19:00 uur het opnemen tegen Panathinaikos. Voor de oefenwedstrijd tegen de Grieken zijn 7000 kaarten beschikbaar.

Meer op Ajax.nl




Tags

panathinaikos grieken hag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Goede krachtmeting in de aanloop naar de CL-kwalificatie. En een prachtige plek met mooie herinneringen aan de jaren negentig-successen. Ik zie nog zo die effectvolle afstandsknal van Finidi tegen Bayern de hoek inkrullen... Zoals die goal van Tadic tegen Real Madrid vorig jaar ook voor altijd op mijn netvlies zal staan... Zin in een nieuw seizoen!
+5/-0

4 jaar geleden
Goeie herinneringen aan dit prachtige historische stadion, wat gelukkig uiteindelijk niet gesloopt is ten faveure van de 'projectontwikkelaars' en Amsterdamse politieke maffia elite.
Wij glipte als jonge jongens altijd naar binnen. Eerst de gracht over links van het stadion over het sluissie, en dan de suppoost bij de trap naar de tribune omkopen voor 5 gulden.
Alle Europa cup 1 wedstrijden van '71 t/m '94 gezien. Toen gingen we naar de JC ArenA. Maar,toen glipten we ook niet meer.
Mooie pot en goede test om te kijken waar we staan, en met wie.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wow! Iemand die alle succesperiodes live heeft meegemaakt. Wat had ik graag Cruijff live zien voetballen, maar dat was helaas voor mijn tijd. Wel de tandem Jonk-Bergkamp zien toveren, ook mooi... ;-)
+1/-0

 
4 jaar geleden
Was idd ook prachtig, Jonk de aangever van Bergkamp. Onbegrijplijk dat het tussen die twee zo mis is gegaan een aantsl jaren geleden. Overigens was mijn allereerste EC1 wedstrijd die ik (deels) gezien heb van Ajax de beruchte mistwedstrijd tegen Liverpool. De meest ongenaskbare club in die tijd. Ajax gaf ze een pak slag met 5-1. Die trainer was er van overtuigd dat het een eenmalig incident was en het in Liverpool wel even recht gezet zou worden. Het werd als ik het goed heb 1-1 en Ajax ging door. Mooie tijden die wel wat op afgelopen seizoen leken.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal