Transparent
Inloggen
Sluiten

'Juventus komt met hoger bod op Matthijs de Ligt'

10 juli 2019 08:52 - Nicolò Schira
Foto: Pro Shots

"Juventus komt met hoger bod op Matthijs de Ligt"; image source: Pro Shots

Juventus zal een hoger bod gaan uitbrengen op Matthijs de Ligt. Dat meldt de Italiaanse journalist Nicolò Schira op Twitter. Inclusief bonussen had Juventus een bod uitgebracht van 67 miljoen euro, maar Ajax wil een bedrag zien van 75 miljoen euro zonder bonussen. De kampioen van Italië zal daarom met een hoger bod komen, omdat het de transfer van de aanvoerder van Ajax in de komende dagen al afgerond wil hebben. De Ligt is nog altijd de hoogste transferprioriteit van Juventus.
Tags

juventus schira transferprioriteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Waarom zou je meer betalen dan 50 milj als dat afgesproken is met de Ligt?
Dus dat verhaal kan de prullenbak in, er is geen afspraak geweest.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja en dan zeker komen met de eis dat ze in 12 termijnen willen betalen, flikken die Italiaanse clubs toch altijd! Ik zou zeggen 75 miljoen in 1x. 7.5 miljoen bonus als Juve binnen 3 jaar 1x kampioen word en 5 miljoen bonus als Juve binnen 3 jaar de halve finale CL weet te halen. Bij winst van de CL vervalt bonus 2 en moeten ze 7.5 overmaken. Moet maar is afgelopen zijn met die uitverkoop praatjes van Juve en andere grote clubs. Ze betalen wel 20 miljoen voor een verdediger van Sasuolo die 14 potjes in het 1e heeft gespeeld.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Betalen in termijnen is zeer gebruikelijk en totaal niet relevant. Ajax heeft voldoende geld en is niet afhankelijk van snelle cash. Een hogere prijs op afbetaling is prima.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Waarom denk je dat de Ligt er iets over te zeggen heeft?
Ajax kan makkelijk 75M krijgen voor de beste verdediger ter wereld die ook nog eens jong is en heel lang meekan.
Juve moet nu opschieten anders gaat de Ligt naar Barca...
+1/-0

1 jaar geleden
Juventus die ik in principe niets meer gun. Zo zal ik allereerst helemaal geen speler meer verkopen voor wat ze ons geflikt hebben in 1996. Boycot op Juventus. Eerst maar eens vergeving vragen aan Ajax en de voetbalwereld voor 1996 en de titel geven aan Ajax zoals bij Lance Armstrong. Barcelona of blijven De ligt. Dat zou ik zeggen.
+2/-1

1 jaar geleden
Is in mijn ogen nog 15 milj. te weinig, maar hieruit blijkt idd dat die mondelinge overeenkomst een broodje aap verhaal is.
Of, het kamp Rioolrat kiest eieren voor zijn geld omdat ze weten dat ze dit nooit gaan winnen.
Mag ook toch aannemen dat Ajax een doorverkoop percentage heeft bedongen.
Al met al helemaal niet blij met dit gezeik allemaal, want leidt alleen maar af en over amper 2 weken moeten we er staan in die belachelijke voorronde van de CL. Ben je gvd halve finalist in het vorige seizoen, moet je nog een voorronde spelen. Echt bizar. CHAMPIONS leage! Hoezo hebben Engeland en Spanje 4 kampioenen. Boycotten die hele corrupte UEFA bende.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als alleen de kampioenen CL mogen spelen, hadden wij vorig jaar geen CL gespeeld. Dus dit is een beetje gezeur.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het is geen gezeur. De mooie Europacup 1 van weleer is gewoon verpest. Dit vindt iedereen. Dat Ajax vorig jaar via de voorrondes of als nr 2 of 3 mee had kunnen doen is ook onzin. De oorspronkelijke opzet was het mooist en leukst voor iedereen. Daardoor hadden de kleinere landen zoals Roemenie, Kroatie, Oostenrijk, Zweden nog ooit de hoop om als kampioen iets nog te mogen presteren. Dit is nu bijna helemaal verdwenen. Wat Ajax vorig jaar vanuit de Nederlandse competitie heeft gepresteerd is zo goed, dat het vergelijkbaar is met de winst van 1995. Als men niet ingrijpt wordt het alleen maar erger en erger. Clubs gaan hun club verkopen aan miljardairs en deze verpesten alles. Zelfs United is verpest en Ac Milaan.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal eens. Het is een beetje of topic, maar wel waar.
Alleen de kortzichtigheid van mensen die niet willen inzien dat uiteindelijk deze opzet gedoemd is stuk te lopen verbaasd mij al jaren.
Ajax heeft afgelopen seizoen door heel veel geluk mee mogen doen om de knikkers. Normaal is dit een exclusief feestje voor de 'grote 10' van Europa. Vul zelf de namen maar in.
Gevolg is dat steeds meer supporters/liefhebbers zullen afhaken. Alweer een finale tussen Real en Man U? Nee dank u, ik heb betere dingen te doen.
+1/-0

1 jaar geleden
Geen Italiaans water bij de Amsterdamse wijn: het is graag of niet.
+1/-2

1 jaar geleden
Kijk maar uit ,komen weer twijfelachtige prijsafspraken om de hoek kijken.
Gewoon betalen wat Ajax wil en voor de rest niets, beter voor iets minder bij Barcelona dan bij dat schimmige Juventus en misschien ook nog op de bank belanden, dat weet je maar nooit, maar ja aan de andere kant kan dat ook bij Barcelona.
+1/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

basten blind bloed boer counters duitsland dumfries fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland ingeslepen jong koeman koen malen marwijk nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal schipahoy schotland spelbos spelersmateriaal spurs timber