Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic tekent nieuw contract bij Ajax

8 juli 2019 17:31 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Dusan Tadic tekent nieuw contract bij Ajax ; image source: Pro Shots

Ajax heeft bekend gemaakt dat Dusan Tadic een nieuw contract heeft getekend. De Servische aanvaller ligt nu als speler tot 2023 vast in Amsterdam. Het oorspronkelijke contract van Tadic zou in 2022 aflopen. Een jaar geleden werd hij overgenomen van Southampton en wist direct topscorer van de Eredivisie te worden.

Tadic zal ook bij de club betrokken blijven als zijn loopbaan als speler voorbij is. Hij zal zich tot tenminste 2026 gaan richten op het trainersvak op sportcomplex de Toekomst.

Meer op Ajax.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

tadic eredivisie loopbaan southampton sportcomplex topscorer trainersvak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
6 maanden geleden
Goed en logisch ook dat ze hem zo belonen. Terecht. Echte prof. Nu Alle anderen ook behouden. De Ligt gewoon blijven nog een jaar. Je gaat niet bonje maken. En het is toch logisch dat Ajax geen 50 miljoen voor misschien wel de beste verdediger ter wereld van de toekomst wil ontvangen? Hij is nu al top 6 beste verdedigers. En top 3 meest gevaarlijkste verdedigers uit corners. 50 miljoen is niet okay. Iedereen blijven jongens! Hup!
+1/-0

6 maanden geleden
Heel goed nieuws voor ons Ajacieden!
+2/-0

6 maanden geleden
Hoppaa geweldig nieuws!!!
+2/-0

6 maanden geleden
Dat zijn tenminste berichten, daar word je als Ajacied zijnde vrolijk van.
+2/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Toen Dušan nog bij Twente speelde hoopte ik al vurig dat Ajax hem zou kopen en zag ik hem met lede ogen vertrekken. Ik was blij dat hij alsnog kwam, maar had nooit durven hopen dat het zó'n groot succes zou zijn.
Wát een prof, wát een drive, wát een teamspirit! En de liefde komt overduidelijk van twee kanten.
Er van uitgaande dat Matthijs vertrekt draag ik Dušan voor als onze nieuwe captain.
Ik schaar hem nu al in de rij Petterson, Litmanen en Zlatan als beste buitenlandse spitsen ooit bij Ajax. Laat hem inderdaad forever bij Ajax blijven, ook als coach.
Dušan, ti si pravi Ajacied!
(en nu maar hopen dattie niet volgende week naar Bayern vertrekt...)
+5/-1

6 maanden geleden
Geweldig nieuws. Een voorbeeldige prof die andere spelers heeft aangezet tot meer arbeid om het doel te bereiken. Hopelijk zet hij zijn prestaties door in de komende seizoenen.
+2/-0

6 maanden geleden
Super nieuws. Maakt me heel blij. Mensen onderschatten hoe belangrijk hij is voor de club. Als je ook zijn interview beluisterd op ajax.nl dan zegt hij ook weer wat we meer moeten zeggen. Ajax is 1 van de grootste clubs van Europa. Typisch weer dat een journalist van Ajax TV gaat zeggen, de fans zullen wel verbaasd zijn. dat Ajax een topclub is in Europa dat zei hij ook aan het begin van het seizoen en we zijn derde geindigt achter Tottenham en Liverpool. En we hebben de meeste 'punten' behaald Europees en iedereen was gek op het spel door heel de wereld. En wil onze spelers. Wat Tadic zei was een soort van profetisch woord wat uitgekomen is en wat ook altijd zo zal zijn. Ajax is puur op basis van de prijzenkast, prestige, clubfilosfie en de spelers die het voorgebracht heeft in de top 6 van de grootste clubs ter wereld. Te weinig wordt dit benadrukt door spelers, journalisten en fans. Hoe groot deze club is. Zyech snap het nu ook en wil niet van Ajax naar Sevilla. Logisch. Je gaat juist van Sevilla naar Ajax, zoals Promes. Tijden veranderen, en tijden creeren weer terug. Sommige clubs komen en gaan, maar wij zijn een instituut zoals Bayern en Liverpool. Mooi dat Tadic ook aan de slag gaat als trainer. Volgend jaar Vertonghen en Alderwerield en Suarez terug halen. Europese prijs winnen weer! Als zie ik de halve finale EC1 nu ook een hoofdprijs in de tijden waar we nu leven, qua geld, en hoe anders de EC1 nu is. Geld overigens is maar geld. Je kan ook je hele leven in de premier league spelen ( o wat een mooie competitie zegt iedereen) en nooit wat winnen. Zie Tottenham en dat soort teams. Tadic speelde bij Southampton en je wint nooit wat.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Vertonghen en Alderweireld hoeven wat mijzelf betreft echt niet terug. Waarom? Omdat het ooit Ajacieden zijn geweest? Vertonghen was nog een goede LCV, maar heeft na Tottenham nooit meer een stap kunnen maken en is daar alleen maar ouder geworden. Alderweireld is altijd een twijfel geval. Ging ook weg zodra hij daar de kans voor kreeg.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Wel de finale van de Ec1 gehaald maar goed, ik snap je gedachten. En ben het deels met je eens. Komende winter of volgende zomer wordt voor hun het moment, Of ze gaan besluiten om terug te komen of het is te laat. Luis Suarez moet al vast gebeld worden. Hij ziet ook wat er nu voor moois is bij Ajax. Met hem en Tadic en Blind heb je allemaal vedettes die het elftal kunnen dragen. Suarez volgend jaar terug halen zou fantastisch zijn. Ik zie het ook gebeuren.
+1/-0

6 maanden geleden
Zo'n contract upgrade kost natuurlijk ook wat. Gezien de clausules van Ziyech en de Ligt na hun upgrade (maximale transfersom) ben ik wel benieuwd wat hier de nieuwe voorwaarden zijn. Tadic zal dit niet voor niets doen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Beter een paar miljoen investeren in zekere kwaliteit, dan aan de roulettetafel met miljoenenboden op nieuwelingen. Zeker als de betreffende speler nog niet verzadigd is, is een contract upgrade een succesformule.
+2/-0

6 maanden geleden
Extreem goed nieuws! Beslissend op elk verwacht of onverwacht moment met een doelpunt of een assist, een puntenpakker voor ons.
+1/-0

6 maanden geleden
Top! Niet alleen de MVP en statistiekenkoning vast gelegd, maar ook het voorbeeld voor de jeugd hoe je als topsporter leeft. Graag meer van dit nieuws deze week!
+2/-0

6 maanden geleden
Kijk, en hier wordt ik nu zoooo blij van.
Nou Donny,David en Hakim nog...
+1/-0

reactie verwijderd

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez beek blind dochter donvito dwtk ekkelenkamp fier film geduwd gerust hag hellend huntelaar kinderen koen luigitentorioabc martinez mazraoui nederland onana promes schuurs strot tadic tagliafico valencia veltman zinnigs ziyech