Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax verhoogt bod op Edson Álvarez'

5 juli 2019 18:11 - Marca Claro
Foto: Pro Shots

"Ajax verhoogt bod op Edson Álvarez"; image source: Pro Shots

Ajax heeft een verhoogd bod uitgebracht op Edson Álvarez. Dat meldt het Mexicaanse Marca Claro. Club América verlangt echter 15 miljoen euro en dat is momenteel nog altijd niet geboden voor de international van Mexico. Álvarez zou bij Ajax de plek moeten innemen van Matthijs de Ligt.

Naast Ajax zou ook PSV een bod hebben uitgebracht op Álvarez. Daarnaast staat de verdediger ook in de belangstelling van clubs uit de Premier League. Onder meer Wolverhampton Wanderers en West Ham United zouden belangstelling tonen. Volgens het medium zou de voorkeur van Álvarez bij een transfer naar Engeland liggen, maar Club América houdt hier geen rekening mee. De verdediger zal worden verkocht aan de club die het meeste biedt.

Meer op Marca Claro


Discussieer mee op de forums


Tags

alvarez america claro daarnaast engeland ham marca mexico verhoogd wanderers west wolverhampton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Hup Marc binnenhalen die gast. Straks is het weer zo n Richarnilson verhaal.
 
4 maanden geleden
Gewoon binnenhalen en tegelijkertijd ook Godin halen. Wat een stunt zal dat zijn! Met Godin en Blind achterin gaan spelen en Mangalan krijgt nog 1 jaar om het te laten zien anders verkopen. Ik zag hem tegen Aalborg en het het ziet er slecht uit voor hem. David Endt gaat gelijk krijgen. Hij zei namelijk dat hij hem niet als toegevoegde waarde vond. Godin heeft blijkbaar nog geen nieuwe club, misschien Inter, maar kom op Overmars en Van der Sar probeer het tenminste! Wij zijn nu beter dan Inter. Iedereen heeft naar ons gekeken.
4 maanden geleden
Is het wel waar allemaal?? Alles en iedereen spreekt zich tegen!! Ajax zou nog geen bod hebben gedaan. Wolverhamton zou weer hoger geboden hebben en Juventus Ajax zouden een week geleden al akkoord zijn over de transfersom . Niks helemaal niks klopt! Ja dat die Mexicaan straks in Engeland zit!
4 maanden geleden
Mexicanen zijn blijkbaar niet voor Ajax bestemd,en vooral niet als Psv zich gaan roeren, ja als alle clubs in de zelfde vijver willen gaan vissen loopt de prijs van de speler fiks op. Ik wens mijn cluppie alle wijsheid toe.
4 maanden geleden
Met een Engelse club blijft het voor Ajax moeilijk concurreren.
Kiest hij voor de eredivisie dan moet je als Ajax de constructie boys uit Eindhoven natuurlijk altijd af kunnen troeven.
reactie verwijderd

4 maanden geleden
Met al die tv-gelden in Engeland kunnen we ons financieel niet eens meer meten met Championship teams. We zullen het dus moeten hebben van spelers die niet alleen naar geld kijken, maar ook de ontwikkel en doorgroeimogelijkheden meenemen. We gaan zien uit welk hout Alvarez is gesneden.
4 maanden geleden
Door het feit dat Ajax niet zeker is van de CL moet Overmars toch de centen in de gaten houden, daarom kan hij niet roekeloos alles maar kopen.Belachelijk dat Ajax zich moet plaatsen maar het is wel zo.
4 maanden geleden
Het duurt te lang.
Wordt een gevalletje Lainez / Richarlison.
Misschien verstandig om bij zaken in Zuid Amerika iemand inhuren die bekend is met de cultuur.
Bij psv maken ze ook gebruik van Philips werknemers die daar werkzaam zijn.
4 maanden geleden
Vastleggen zou ik zeggen. Binnenkort moeten wij alweer voorrondes CL gaan spelen. Tis eerder gebeurd dat de selectie niet op pijl was.
4 maanden geleden
Misschien kunnen we Godin ook wel halen? heeft hij al een nieuwe club?
4 maanden geleden
Wat is nou 15 miljoen voor een van de beste verdedigers van Mexico?
We willen toch niet op Juve gaan lijken he Marc?

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez basten blind brom chelsea dest eiting fier gravenberch hag huntelaar jong keijzer keizer knicks koen neres nets nietzsche nix onana onzin potter promes renemar rkc staafincident stengs tadic ziyech