Transparent
Inloggen
Sluiten

Dennis Johnsen op huurbasis naar PEC Zwolle

5 juli 2019 17:16 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Dennis Johnsen op huurbasis naar PEC Zwolle; image source: Pro Shots

Ajax heeft bekend gemaakt dat Dennis Johnsen is verhuurd aan PEC Zwolle. De Noorse vleugelaanvaller kwam afgelopen half jaar op huurbasis al uit voor sc Heerenveen en heeft in Amsterdam nog een contract tot 2021. De Zwollenaren hebben bekend gemaakt dat ze ook een optie tot koop hebben wete te bedingen.

Op de website van PEC Zwolle geeft Johnsen aan dat hij minuten wil maken in de Eredivisie. "Bij PEC Zwolle heb ik een goed gevoel. Niet alleen op basis van de gesprekken die ik hier heb gevoerd, maar ook van wat ik de afgelopen jaren heb gezien", aldus Johnsen. "Ik zal er alles aan doen om mij in de basis te knokken en zie uit naar de start van de competitie."

Meer op Ajax.nl




Tags

johnsen pec bedingen eredivisie heerenveen wete zwollenaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Je gaat toch niet op dat op dat klote veld spelen een seizoen lang?? Nou ja zal wel allemaal. Succes!
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Hopen dat Ajax, indien Zwolle overgaat op koop, ook een terugkoop-clausule hebben opgenomen. Vond hem altijd wel verfrissend en veelbelovend voetballen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos