Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax lijkt te kunnen rekenen op extra kaarten voor JCS, nauwelijks belangstelling vanuit Eindhoven

4 juli 2019 11:04 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Ajax lijkt te kunnen rekenen op extra kaarten voor JCS, nauwelijks belangstelling vanuit Eindhoven; image source: Pro Shots

De kans is groot dat Ajax enkele duizenden kaarten extra kan verkopen voor de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. De Eindhovenaren hebben via hun eigen website namelijk laten weten dat ze slechts maximaal 700 kaarten van de beschikbare 4400 zullen afnemen. Volgens PSV is de belangstelling erg laag, mede vanwege de treincombi en de speeldatum die in de vakantie valt.

In de vervoersregeling die was getroffen was bepaald dat PSV met twee treinen richting Amsterdam mocht komen, waarin 700 supporters per trein plaats konden nemen. Indien alle kaarten voor de treincombi uitverkocht waren, zou PSV met maximaal 3000 extra supporters per bus mogen komen. Tot nu toe zijn er 534 kaarten verkocht voor het uitvak, waardoor PSV besloten heeft om met één trein richting Amsterdam te komen.

Meer op PSV.nl




Tags

jcs trein treincombi duizenden treinen uitvak vervoersregeling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Haha. Ja je verwacht het niet he.
De excuses zullen weer legio zijn maar het zal wel niet aan hun onvoorwaardelijke clubliefde liggen.
+4/-0

4 jaar geleden
Fijn dat tegenstanders tegenwoordig al bij voorbaat op hun rug gaan liggen... ;-) Ondanks de vakantieperiode en het feit dat ik met de trein moet komen, heb ik mijn kaartje al binnen om de eerste winst van het nieuwe seizoen te aanschouwen en daarna vrolijk naar 700 stille Eindhovenaren te zwaaien. Zin in!
+3/-0

4 jaar geleden
Haha staan ze om bekend toch!! Famous for not travelling!! Sympathiek dat ze ons meer kaarten gunnen..zal wel weer aan de vakantie liggen of aan het carnaval ofzo!
+4/-0

4 jaar geleden
Je zal maar bij 30+ graden in een verrotte supporterstrein volgepakt met boeren zitten. Kan me wel vinden in hun "excuus". Bovendien is deze wedstrijd voor zowel Ajax als PSV minder interessant dan de CL-voorrondes.
+2/-6

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Tjonge jonge is ook ongelovelijk dat Psv
+3/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal