Transparent
Inloggen
Sluiten

'Matthijs de Ligt meldt zich maandag weer op training Ajax'

4 juli 2019 10:30 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Matthijs de Ligt meldt zich maandag weer op training Ajax"; image source: Pro Shots

Matthijs de Ligt zal zich waarschijnlijk maandag gewoon bij Ajax gaan melden. Dat meldt onder meer het Algemeen Dagblad. Juventus wil de verdediger overnemen, maar het bod van de Italianen is met 65 miljoen ver verwijderd van de vraagprijs voor De Ligt. Bovendien is het bod van Juve ook aanzienlijk minder als wat Paris Saint-Germain en Barcelona wilden betalen, maar de voorkeur van De Ligt ligt bij een overstap naar Juventus.

Meer op AD.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Dit is voor alle partijen niet goed.
Voor maandag is de zaak dus beklonken.
Nu maar eens afwachten wie het beste kan handelen.
3 maanden geleden
Dit begint een aardige soap te worden. Financieel misschien o.k. voor de Ligt maar hij verspeeld een hoop krediet. Toch gek dat als je zo goed bent en zo veel verdient het nooit genoeg lijkt te zijn. Volgens mij voetbal je nog altijd het best als je het naar je zin hebt, zoals afgelopen seizoen met Ajax. Volgens mij maak je 8 milj per jaar ook niet op en is 12 alleen leuk als getal. Maar goed ik werk in de zorg en kan mij 8 milj überhaupt niet voorstellen maar kom ook tevreden rond.
3 maanden geleden
Maar wat is er nu waar van alles wat je leest? Misschien wel helemaal niets? Elke dag verschijnen er berichten over clubs en bedragen maar geen idee wat waar is en wat niet. Als Ajax geen goede deal maakt dan moet Matthijs gewoon lekker gaan trainen maandag, Ajax moet zich niet onder druk laten zetten. Misschien wil Ajax De Ligt wel inzetten voor de voorronde CL, en eind augustus pas verkopen.
3 maanden geleden
Zolang er geen overeenkomst is, is Matthijs werknemer van Ajax en speelt hij gewoon de voorrondes CL: mooi zo! Poot stijf houden, Marc, desnoods tot eind augustus. Niet zwichten voor zaakwaarnemers of clubterreur. Het gaat om het grootste defensieve talent in tijden, daar hoeft niet op bezuinigd te worden.
3 maanden geleden (gewijzigd)
Voor deze geweldenaar mag Juve of een andere club wel wat meer moeite doen. En anders 27 juli mooi aan de aftrap staan voor de J.C schaal!
3 maanden geleden
Gewoon nog een jaar blijven en een nieuw contract met daarin opgenomen dat hij pakweg 8 miljoen van het transferbedrag krijgt als hij volgend jaar vertrekt.
 
3 maanden geleden
Bijtekenen gaat hij NOOIT doen met die “zaakwaarnemer”. Ik zie hem toch bij Barca belanden eind juli, na veel gezeur en gezeik.
 
reactie verwijderd

3 maanden geleden
Italianen hebben altijd aan probleem met betalen, willen termijnen, de prijs drukken maar dan wel onder tafel een hogere premie aan de zaakwaarner betalen.
Barca beidt de juiste transfersom, als ze wat extra salaris toekennen zal de Ligt wel verkassen. Railola's manier van werken gaat tegen'm werken...
3 maanden geleden
De lol is ervan af! Iedere dag dat het langer duurt is verlies voor iedereen. Het begon ooit zo mooi.....jongen uit eigen jeugd enz...

Laatste nieuws