Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'Hakim Ziyech te koop voor 30 miljoen, David Neres wil naar Spanje'

27 juni 2019 19:34 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Valentijn Driessen: "Hakim Ziyech te koop voor 30 miljoen, David Neres wil naar Spanje"; image source: Pro Shots

In gesprek met Telegraaf TV geeft chef voetbal Valentijn Driessen aan dat Hakim Ziyech vrij goedkoop is op te halen bij Ajax. "Hij is in principe te koop voor 30 miljoen. Hij schijnt een clausule in zijn contract te hebben", aldus Driessen. "Hij kan zo op gehaald worden. Het is wel raar en verdacht stil. Misschien is het al rond en komt het na de Afrika Cup pas naar buiten."

Volgens Driessen zou bovendien David Neres willen vertrekken uit Amsterdam. "Hij heeft altijd aangegeven dat hij graag weg wil. Hij wilde eerst zelfs naar China om Ajax te ontvluchten", zo geeft hij aan. "Hij heeft nu een uitstekend half jaar bij Ajax gehad en wil eventueel wel naar Spanje. Atlético Madrid wordt onder andere genoemd."

Meer op Telegraaf.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

driessen neres ziyech afrika atletico chef china madrid ontvluchten schijnt telegraaf verdacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zou erg jammer zijn als beide of een van beide vertekt....
+1/-0

1 jaar geleden
Pfff... deze twee spelers waren zó beslissend afgelopen jaar, allebei linksbenig met een goed rechterbeen. Als deze twee en Donnie ook nog weggaan is het een aardige ramp.
+1/-0

1 jaar geleden
Gelukkig zijn de voorspellingen van Valentijn altijd heel betrouwbaar... ;-)
+3/-0

1 jaar geleden
Hakim voor 30 miljoen daar schrik ik echt van. Hoe is dat nou mogelijk? Een dikke vette salarisvehoging gehad en een transferbedrag dat een lachertje is? Qua prijs hoort hij in de buurt van de Ligt en de Jong te zitten. Als een van de twee weg gaat is dat nog op te vangen. Gaan ze alle twee dan zou Neres rond de 50 en Hakim 10/20 miljoen meer op moeten brengen zodat Marc kan kopen wat hij wil. Nog steeds niet leuk maar wel te doen als je Bergwijn, Promes en nog een topper haalt. Haal Babel desnoods weer terug, dan maar meteen de hele voorhoede van het Nederlands elftal.
Kan er nog steeds niet bij dat Hakim maar 30 miljoen kost. Twee jaar assist koning van de eredivisie, pakt veel goals mee, maakt heel veel vuile meters en pakt de meeste ballen af. Hopelijk is het een Valentijntje.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Vorig jaar kon hij voor een vergelijkbaar bedrag of lager weg maar bleef hij en werd beloond met een nieuw contract. Wat is er dan raar aan de deal dat hij voor een vergelijkbaar bedrag na een jaar blijven alsnog weg mag?
Niet vergeten dat het net zo goed nog een jaar zonder Europese overwintering of kampioenschap had kunnen worden, dus laten we ons niet blindstaren op Ziyechs geweldige prestaties dit seizoen.
We hebben mooi nog een seizoen mogen genieten, Ziyech is financieel beter beloond en we kunnen nog steeds een mooi bedrag ontvangen. Prima zo, niet gulzig worden en Ziyech een mooie club gunnen zonder dat we die het vel over de oren hoeven trekken.
+2/-0

1 jaar geleden
Ziyech moet je dit gunnen. Die heeft ons al een bonusjaar gegeven. Neres wil volgens mij helemaal niet weg. Dat merk ik in elk geval nergens uit behalve uit de berichten van De Telegraaf.
+2/-0

1 jaar geleden
Ah, het komt van mr. Fake News.
+2/-0

1 jaar geleden
Ajax te ontvluchten???stoker
+2/-0

 
Die man is echt niet goed bij zijn hoofd hoor, wat een eng ventje zeg.
Neres kon vorig jaar een vliegtuig vol geld gaan verdienen in China en Ajax kon een voor op dat moment erom bedrag voor hem krijgen, logisch toch dat je dat overweegt? uiteindelijk gewoon in goed overleg en zonder ene wanklank gebleven.
Een paar dagen geleden zegt Neres zelf nog ik denk dat ik doorga in het rood wit.
Afgelopen seizoen was het beste seizoen sinds 96, vriend en vijand hebben genoten van een waanzinnig Ajax maar Valentijn bleef tot op het moment dat het echt niet meer geloofwaardig was maar stoken in zijn vergaande glorie blaadje.
Verder weet iedereen dat er vorige zomer met Ziyech afspraken zijn gemaakt, maar hij denkt weer dat hij nou weer een enorme scoop heb.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Hij zat wel meer op de bank dan hem lief was, toch? Maar inderdaad 'vlucht' je niet voor het sportieve vooruitzicht naar China.
+1/-0

1 jaar geleden
30 miljoen? Laat me niet lachen. Wat een absurd laag bedrag voor een meer bepalende speler dan Frenkie of de Ligt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dit is waarschijnlijk gewoon afgesproken vorig jaar toen AS Roma afketste.
+1/-0

1 jaar geleden
Als, misschien, eventueel.....
+1/-0

1 jaar geleden
Iedereen valt over de in hun ogen te lage prijs voor Ziyech, maar wat mensen vergeten is dat hij vorig jaar te koop stond voor rond 35 miljoen. Dat vonden we toen een geweldig bedrag. Die deal is toen op het laatste moment afgeketst, en in dat licht gezien is het helemaal geen slechte deal geweest om met Hakim nog een bonusjaar af te spreken in ruil voor een salarisverhoging en een vastgestelde transfersom van om en nabij de deal die vorig jaar in de maak was.

Dat in de tussentijd de wereld op zijn kop is gezet, en dat er met Frenkie en straks ook Matthijs nieuwe transferstandaarden zijn gezet (en dat we ook "even" de halve finale CL hebben gehaald), dat had niemand op dat moment kunnen vermoeden. Ja misschien dat Overmars het gehoopt heeft toen hij Ziyech die deal aanbood. En dan is het een prima investering van hem geweest. Wat hij nu in vele ogen "te weinig" pakt op Ziyech, pakt hij dubbel en dwars terug op alle andere uitgaande transfers.
+3/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Met zo’n media partner heb je geen vijanden meer nodig...
+1/-0

reactie verwijderd


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.060 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

basale blanke dorp eeg fier grondwet illegaal illegalen koen levensbehoeften luigitentorioabc marxisme moslims nederland nietrechtsnietlinks onderdak ongedocumenteerden opvang overheid potter procedure rechtsbijstand regeringsbeleid renemar toegang uitzetten verdrag voedsel vreemdelingen zorg