Transparent
Inloggen
Sluiten

'Real Madrid meldt zich bij Ajax voor Donny van de Beek'

27 juni 2019 00:24 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Real Madrid meldt zich bij Ajax voor Donny van de Beek"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Real Madrid zich bij Ajax heeft gemeld voor Donny van de Beek. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft de Spanjaarden laten weten dat de middenvelder voor een bedrag tussen de 50 en 60 miljoen te koop is. Real Madrid zou bereid zijn om aan dat bedrag te voldoen.

Volgens De Telegraaf is het nog wel onduidelijk of Real Madrid Van de Beek sowieso wil overnemen of hem puur ziet als alternatief indien het niet lukt om Paul Pogba binnen te halen. Mocht de Fransman niet naar Madrid vertrekken, zou de transfer van Van de Beek in een stroomversnelling komen.

Van de Beek zou goedkoper te halen zijn dan Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Dat is volgens De Telegraaf vanzelfsprekend omdat de middenvelder nog altijd reserve is bij het Nederlands elftal en ook in de eerste seizoenshelft nog geen vaste basisspeler was. Hoe Van de Beek zelf tegen de belangstelling aankijkt is niet bekend.




Tags

beek madrid telegraaf aankijkt fransman jong overmars pogba stroomversnelling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
gewoon bij Ajax blijven
50 miljoen is te welnljg
+1/-1

4 jaar geleden
Daar zitten wel een hoop volgens de televaag in. Dat Donny niet in de basis staat van Oranje is de fout van Koeman. Als hij die prutser van een De Roon gewoon niet meer uitnodigt los je dat probleem automatisch op. Zodra Donny erin komt zit er meteen meer dynamiek in het elftal. Voor 50M sturen we ze wel een foto van Donny in een Ajax shirt met nummer 14.
+1/-1

4 jaar geleden
Als hij zou vertrekken, jammer. Had hem graag nog een seizoen bij gehad.
Wel verdiend overigens hoor.
+2/-0

4 jaar geleden
Het is niet alleen voor Ajax maar ook voor Van de Beek beter om nog een jaar te blijven. Als dragende basisspeler van in zowel Amsterdam als Oranje is de stap naar clubs in de buitencategorie te maken. Anders zit je daar in Madrid 3/4 van de wedstrijden gewoon op de reservebank. Wel in de zon en met een mooi salaris, dat dan weer wel...
+1/-0

4 jaar geleden
Vd Beek is beter dan Pogba, ze snappen het echt niet bij Real.
+2/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Als ik hem was bleef ik nog een seizoen. Real is nu flink aan het kopen en dan weet je niet hoe dat zich ontwikkelt.. Voor hetzelfde ben je daar na een maand al ongewenst als je je niet vlug aanpast. Lekker nog een seizoen bij Ajax blijven en knallen. Ben ervan overtuigd dat Donny de nieuwe sensatie wordt in her nieuwe seizoen. Ik vind hem (in potentie) zelfs van hetzelfde niveau als Frenkie de Jong, alleen is hij aanvallender ingesteld.
+1/-0

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Houden niet veel over, hoop dat v d beek met verbeterd contract blijft, en dat Ziyech met beetje opslag blijft. 5 basisspelers tegelijk is teveel, dan loopt de rest volgende zomer weg.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal