Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Matthijs de Ligt naar Juventus op haar na afgerond'

26 juni 2019 22:48 - Goal Italia
Foto: Pro Shots

"Transfer Matthijs de Ligt naar Juventus op haar na afgerond"; image source: Pro Shots

Volgens Goal Italia is de transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus op een haar na afgerond. De transfer zou in de komende uren zelfs al rond gemaakt moeten worden. Naar verluidt betaalt de kampioen van Italië iets meer dan 70 miljoen euro, terwijl De Ligt een jaarsalaris van 12 miljoen euro zal krijgen. In het vijfjarig contract van de verdediger wordt een vertrekclausule van 150 miljoen euro opgenomen.

Paris Saint-Germain zou op het allerlaatste moment nog geprobeerd hebben De Ligt over te halen voor PSG te kiezen, maar die poging had geen effect. Zowel Ajax als zaakwaarnemer Mino Raiola hebben dermate positieve signalen afgegeven dat ze de verwachting is dat de transfer binnen een paar uur afgerond kan worden.

Meer op Goal Italia




Tags

juventus afgegeven italia jaarsalaris poging psg raiola uren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
70 miljoen + Moise Kean neem ik aan? Anders is het bedrag wel aan de lage kant imo
+2/-0

4 jaar geleden
Slechte keuze om naar die corrupte club te gaan.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Als je ziet hoe er met tientallen miljoenen gesmeten wordt vind ik 70 miljoen voor De Ligt een fooitje. Juventus zal uiteindelijk toch rond de 90-100 betalen, waarvan dus een groot deel naar die corpulente pizzabakker gaat en 70 miljoen naar Ajax. Heb anders geen verklaring voor zo een laag bedrag.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik lees bij alle transferbedragen dat alle spelers meer moeten opleveren.
Even realistisch, we hebben het over talenten uit de Nederlandse competitie.
Hoe vaak is het voorgekomen dat spelers voor dit soort bedragen weggingen?
Dat is sporadisch, nu kunnen het er zomaar 3-4 in één seizoen zijn.
Prachtig toch, getuigd van goed beleid.

Keuze voor de club Juventus, zo ik persoonlijk nog een nachtje over slapen.
Serie is niet meer wat het ooit geweest is, Juve is daar. Veel te sterk.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik lees net dat een of ander Portugees mannetje € 125 milj. gaat opbrengen voor Benfica.
Wat doet Ajax hier toch verkeerd? Ja die gozert is een spits maar dat moet toch niet het grote verschil maken....................
+2/-0

 
4 jaar geleden
Toch wel. Frenkie en Matthijs kunnen bepalende, dragende spelers worden op het hoogste nieveau. Die Joao Felix kan een aanvallende sensatie worden van het niveau Robben, Ribery, Zlatan, misschien zelfs hoger. Die belofte is meer waard denk ik.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ribéry???
Die mag echt niet in dat rijtje staan hoor!
+1/-0

4 jaar geleden
Wordt een klein beetje moe van al die berichten..'t is PURE mensenhandel ongelofelijk. Ik snap heus wel dat een ieder de keuze zou maken om zichzelf en familie financieel onafhankelijk te maken, maar het rijst toch gigantisch de pan uit! Waar komen al die miljoenen toch vandaan? Oliesjeiks en nog wat crimineel geteisem..en dan die pure geldwolven..uhhh "zaak" waarnemers.. enfin ik zal wel van de oude stempel zijn..maar toch. Ook Ajax vaart er wel bij, maar laten we nou even normaal doen..sommige clubs worden door belastinggeld 'gered' om dan vervolgens vrolijk weer miljoenen uit te geven, moet jij eens proberen met je eigen bedrijfje dan ben je gelijk failliet!! **ZO dat moest ik ff kwijt***
+1/-0

4 jaar geleden
Ajax maakt afspraken met spelers over soepelheid in transferopstelling in de toekomst, zodat ze 1-2 jaar langer blijven. Dan kunnen ze niet het onderste uit de kan halen als geïnteresseerde clubs ook daadwerkelijk komen. Zo'n Raiola, een vervelende vent maar een uitstekende koopman, weet dat en speelt dat uit. Zie deze soap met De Ligt en het biljartspel PSG-Juve-Barca. Het transferbedrag is kennelijk vastgesteld op 70 miljoen. Al met al is dat voor een speler uit de Eredivisie natuurlijk een ongekend bedrag. Laten we hopen dat dit hoofdstuk snel dicht kan, en we kunnen bouwen aan een nieuwe selectie die "Europa-proof" is.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal