Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax denkt aan bod van 15 miljoen euro voor Kréplin Diatta'

26 juni 2019 19:01 - Het Laatste Nieuws
Foto: Pro Shots

"Ajax denkt aan bod van 15 miljoen euro voor Kréplin Diatta"; image source: Pro Shots

Volgens Het Laatste Nieuws is Ajax een bod aan het voorbereiden op Club Brugge-aanvaller Kréplin Diatta. Ajax zou 15 miljoen euro willen betalen voor de international van Senegal. Dat zou volgens het Belgische medium echter bij lange na niet voldoende zijn om Diatta vast te kunnen halen.

Ajax wil echter pas een concreet bod gaan uitbrengen indien het deze week niet lukt om Steven Bergwijn te halen. De aanvaller van PSV is nog altijd de prioriteit voor Marc Overmars.

Meer op Het Laatste Nieuws




Discussieer mee op de forums


Tags

diatta kreplin bergwijn brugge overmars senegal voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Bandé is vorig jaar gekomen voor 8 miljoen.
+1/-0

4 jaar geleden
Als ik mocht kiezen tussen 40 (!) miljoen voor Bergwijn betalen of een alternatief die misschien minder ver is met dezelfde potentie, zoals deze knaap, dan wist ik het wel. Ajax moet sowieso geen transferbedragen van meer dan 20 miljoen gaan uitgeven. Dat is waanzin! Dat geld kan je beter besteden aan het opwaarderen van contracten, zodat spelers langer blijven. Zeker als we ook onze jeugd een kans op de Arena willen laten houden: Brobbey bijvoorbeeld, of die behendige nummer 10, Unuvar. Maar goed, ik denk dat Buikschuiver Marc dat allemaal prima weet en uitvoert...
+3/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Moeten we voor de buitenposities niet de ruimte vrij houden voor jongens als Lang, Cerny, Bande, evt Johnson? Samen met Tadic en Promes zou dat toch een prima bezetting moeten zijn met 2 ervaren spelers en 3 talentvolle jongens. (en dan bedoel ik wel talentvol voor europese begrippen, niet talentvol zoals ze bij Feyenoord iedere jongen die net de eredvisie aan kan talentvol noemen).
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal