Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract hoofdsponsor Ziggo verlengd tot 2022, optie voor nog 2 jaar

24 juni 2019 15:59 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Contract hoofdsponsor Ziggo verlengd tot 2022, optie voor nog 2 jaar; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële website bekend gemaakt dat het contract met hoofdsponsor Ziggo is verlengd tot 2022. In de nieuwe overeenkomst is bovendien een optie opgenomen van een verlenging tot 2024. Ziggo zal daardoor ook de komende seizoenen op de shirts van zowel het eerste elftal als Jong Ajax staan. Bovendien is Ziggo ook hoofdsponsor van Ajax eSports.

Directeur consumentenmarkt Marcel de Groot van VodafoneZiggo geeft aan erg blij te zijn met de verlenging. "We zijn zeer verheugd dat we minimaal tot en met 2022 verbonden blijven aan Ajax. Ziggo staat voor de beste beleving van sport en entertainment. Met ons nieuwe partnership kunnen klanten nu nog meer genieten van Ajax dan voorheen", aldus De Groot. "Van unieke winacties met ultieme Ajax-belevenissen zoals de Golden Seats tot exclusieve Ajax-content op Ziggo Sport. Denk daarbij aan het wekelijkse programma Inside Ajax, maar ook de live-uitzendingen van Europese voorrondes en oefenduels."

Ook algemeen directeur Edwin van der Sar is verheugd dat Ziggo langer aan de club verbonden zal blijven. "Wij zijn Ziggo erg dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen en de manier waarop zij als hoofdsponsor invulling geven aan onze samenwerking", zo geeft hij aan. "Ziggo zal ook komend seizoen meerdere activiteiten en acties organiseren voor onze fans. Daarnaast kunnen supporters in heel Nederland via Ziggo Sport genieten van exclusieve Ajax-content."

De Telegraaf weet te melden dat door de contractverlenging het vaste bedrag dat Ziggo jaarlijks betaald naar verluidt omhoog zal gaan. Ziggo betaalde afgelopen jaren 8 miljoen euro per jaar en dat kon door bonussen met maximaal 2 miljoen euro per jaar stijgen.

Meer op Ajax.nl
Tags

ziggo hoofdsponsor verlenging consumentenmarkt entertainment esports jong nederland sar seats telegraaf vodafoneziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Uitstekend voor de continuïteit van onze club! Goed gedaan.
+2/-0

5 jaar geleden
Goeie zaak
Ziggo is een betrouwbare sponsor gebleken.Prima voor de club.
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Zowel Ziggo als Ajax profiteert hiervan. Wel lekker reclame voor Ziggo dat Ajax Europees zo goed presteert sinds ze sponsor zijn: finale EL in 2017 en over afgelopen seizoen schieten woorden tekort.

Misschien dat de overheid ook maar eens moet overstappen naar Ziggo ;)
+4/-0

5 jaar geleden
En wanneer krijgen we met onze ajax clubcard korting bij ziggo??
+2/-0

5 jaar geleden
Bizar hoe goed Ajax bezig is op alle fronten! Chapeau!
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Los van het feit dat het met afstand de beste sponsordeal van Nederland is staat het ook gewoon prima op het shirt, een korte krachtige naam, van een bedrijf wat iets uitstraalt.
Je zal maar met droomparken op je shirt moeten spelen of nog erger het complete alfabet zoals ze tegenwoordig in Eindhoven hebben.
+3/-0

5 jaar geleden
Geweldig nieuws. Goed gedaan Ajax en Ziggo. Goed voor de club.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson