Transparent
Inloggen
Sluiten

'David Neres verliest basisplaats bij Brazilië'

22 juni 2019 12:42 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

"David Neres verliest basisplaats bij Brazilië"; image source: Pro Shots

David Neres zal geen basisplaats hebben bij Brazilië in het laatste groepsduel tegen Peru op de Copa America. Dat heeft bondscoach Tite bevestigd, zo meldt Globo Esporte en werd opgetekend door Voetbal International. De aanvaller van Ajax mocht in de eerste twee wedstrijden wel in de basis starten, maar werd steeds gewisseld voor Everton. De speler van Grêmio krijgt nu de voorkeur.

Na twee wedstrijden staat Brazilië aan kop van Groep A. Tegenstander Peru heeft evenveel punten, maar het doelsaldo van Brazilië is beter. Een gelijkspel voor Brazilië is voldoende om door te gaan naar de volgende ronde. Bij een nederlaag kan Brazilië uitgeschakeld worden, maar aangezien ook de twee beste nummers drie naar de kwartfinale gaan is die kans zeer klein. De wedstrijd tegen Peru is zaterdagavond om 21:00 uur Nederlandse tijd.

Meer op Voetbal International




Tags

neres peru esporte everton globo gremio groepsduel tite

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Kan niet beter, bijna een garantie dat hij het volgend seizoen weer voor Ajax speelt ,i love it!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht