Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bruno Varela nog een seizoen gehuurd van Benfica'

21 juni 2019 12:38 - A Bola
Foto: Pro Shots

"Bruno Varela nog een seizoen gehuurd van Benfica"; image source: Pro Shots

Volgens het Portugese A Bola zal Bruno Varela nog een jaar op huurbasis voor Ajax uit gaan komen. De doelman kwam in januari op huurbasis naar Amsterdam en Ajax bedong daarbij een optie tot koop om hem definitief over te nemen. Ajax wilde deze optie echter niet lichten en probeerde hem voor een lager bedrag vast te kunnen leggen. Benfica ging hier niet mee akkoord.

Omdat de doelman niet voorkomt in de plannen van trainer Bruno Lage en zelf graag in Amsterdam wil blijven, zijn beide clubs tot akkoord gekomen dat Varela ook komend seizoen op huurbasis bij Ajax zal gaan spelen.

Meer op A Bola


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
En.... weer een optie tot koop?!
3 maanden geleden
Las ergens dat de optie tot koop 5 miljoen euro bedraagt. Terecht dat dat niet wordt gelicht voor een reservekeeper die 0 officiele wedstrijden heeft gespeeld vorig seizoen.
Weet iemand of Ajax definitief afscheid heeft genomen van Lamprou? En heeft Van Leer ook nog een doorlopend contract? Wordt anders wel erg druk qua keepers nu ook Scherpen nog is aangetrokken
 
3 maanden geleden
Lamprous contract loop volgens mij deze zomer af, dus die zijn we kwijt. Van Leer ligt nog wel een jaar of twee vast volgens mij.
 
3 maanden geleden
Klopt Wambie. Lamprou vertrekt transfervrij deze zomer. Van Leer heeft nog een 2-jarig contract en mag t.e.a.b. vertrekken. Scherpen zal de beoogde 1e doelman zijn als Onana vertrekt na komend seizoen, heeft hij 1 jaar om toe te groeien naar het gewenste niveau. Indien dit (nog) niet lukt heeft Ajax Varela nog achter de hand.

Laatste nieuws