Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax moet komst Martin Ødegaard uit het hoofd zetten'

20 juni 2019 15:48 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax moet komst Martin Ødegaard uit het hoofd zetten"; image source: Pro Shots

Ajax lijkt de komst van Martin Ødegaard uit het hoofd te moeten zetten. Onder meer De Telegraaf meldt dat de Noor op weg is naar Bayer Leverkusen. Ajax hoopte ook op de komst van de middenvelder, die afgelopen jaren al actief was in de Eredivisie. Ødegaard lijkt zijn loopbaan nu echter voort te zetten in Duitsland.

Meer op De Telegraaf




Tags

degaard bayer duitsland eredivisie leverkusen noor telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Zou toch jammer zijn, leek me een goede toevoeging aan de selectie als een van de basisspelers voorin zou worden verkocht. Ben wel benieuwd hoeveel er uiteindelijk wordt betaald voor Odegaard. Als hij daadwerkelijk meer dan 20 miljoen kostte snap ik wel dat Ajax hem laat lopen. Voor dat geld zou ik buiten de Eredivisie subtop shoppen..
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer als dit waar is. Had hem graag bij Ajax gezien, maar natuurlijk niet als huurling of met een vreemde terugkoopoptie. Leverkusen is trouwens ook wel een goede club voor hem, vooral met Bosz als trainer. En wij als Ajax zullen vanzelf wel met een goed alternatief komen zoals altijd ;)
+1/-0

4 jaar geleden
Dat is verdomd jammer en ook best wel treurig ,dan is er toch ook niet scherp gehandeld door Marc!!
Hij was toch de aangewezen figuur om Ajax te versterken, vindt het toch wel erg stil betreffende versterkingen, ik hoop dat (zoals in het verleden vaak het geval was) er niet te lang gewacht gaat worden!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het is inderdaad stil aan het front. Wellicht stilte voor de storm.
Aan de andere kant is op dit moment, van de basisspelers, alleen Frenkie nog maar vertrokken.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik ben gewoon getraumatiseerd door het verleden, dan moest het allemaal op laatste moment nog gebeuren.
Vindt toch dat het in geval Ødegaard er toch niet daadkrachtig is gehandeld, buietn het feit dat het voetballend een grote aanwinst geweest zou zijn ,weet ik ook zeker dat hij in de toekomst ook een groot bedrag zou opleveren voor Ajax.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Je weet de details niet dus waarom is er niet daadkrachtig gehandeld? Bundesliga is wel ff andere koek dan emmen uit. En daarbij hij speelt al 2 jaar in de eredivisie.
+2/-1

 
4 jaar geleden
De Bundesliga zal inderdaad een grote factor zijn en daarnaast zal het spelletje dat Bosz speelt hem zeker ook goed liggen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
om de doodeenvoudige reden , hij voetbalt niet bij Ajax en het lijkt mij stug dat het de aankoopsom is, als Ajax in dit geval al financieel moet afhaken ,dan blijven het bij goedkope aankopen wat betekend minder kwaliteit of waarschijnlijk voor de toekomst.
Nee,als je echt overtuigd bent van een goede voetballer ,waar we hem toch wel onder kunnen plaatsen ,dan moet je er voor gaan, dat heeft trouwens een voetballer ook redelijk snel in de gaten en is dan ook bereidt om er voor te gaan.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het is gewoon niet altijd een kwestie van een bedrag betalen en dan heb je een speler. Zo werkt het in de Albert Heijn, maar niet in de voetballerij.

En wat hier inderdaad gezegd wordt, wat voor meerwaarde heeft het vor Real Madrid om Odegaard nóg eens een seizoen naar Volendam-uit en Dordrecht-uit te laten spelen? Waar zit het leermoment dan voor hun talent?
+2/-0

 
4 jaar geleden
Je bedoeld waarschijnlijk Utrecht uit en Groningen thuis ,Dord en Volendam spelen nog in de eerste divisie ,maar goed, ik heb in mijn vorige bericht juist beschreven dat het juist niet een geldkwestie zal kunnen zijn, dus wat het wel is zullen we wel horen, het zou kunnen zijn dat Madrid rare eisen heeft gesteld, maar waarom zou Leverkusen het dan wel doen, of het moet inderdaad zijn dat de Duitse competitie veel zwaarder is, maar waarom heeft Madrid hem dan niet eerder gestalt bij een Duitse club, dus bij mij nog steeds veel vraagtekens en vindt het in de tussentijd erg jammer, vondt het echt een parel en dat heeft Peter ook goed in de gaten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik vind het persoonlijk ook jammer dat hij niet voor Ajax heeft gekozen.
+1/-0

4 jaar geleden
Dit is geen kwestie van Ajax dat het aflegt tegen Leverkusen, maar simpelweg Ajax dat het aflegt tegen spelen in de Bundesliga. Jammer, begrijpelijk en de tijd zal het leren of hij een juiste keuze maakt.
+1/-0

4 jaar geleden
Gebruik gewoon een deel van de niet betaalde transfersom voor Ødegaard om Ziyech nog een jaar te binden. Je hebt de betere versie al in huis en als je hem daar kunt houden is dat grote winst.
+3/-0

4 jaar geleden
Heb ook niet het idee dat Ajax zich hier echt hard voor gemaakt heeft. Toch teveel twijfels.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik denk dat het ligt aan de eisen van Real Madrid: ze willen alleen verhuren en anders verkopen met een terugkoopoptie. Dat moet je als Ajax zijnde niet willen. Bovendien moet je, ondanks aanwezigheid van de nodige miljoenen, geen gekke bedragen uitgeven, want zulke risico's kan de club zich nog niet permitteren. Ik zou het geld dan liever investeren om de belangrijke spelers van nu, die zich al bewezen hebben, te behouden.
+1/-0

4 jaar geleden
Een begenadigd speler maar zeker geen speler die bij Ajax past. Na 2 jaar eredivisie heeft hij mij niet echt overtuigd, te weinig momenten waar hij zijn klasse heeft getoond en niet wedstrijd bepalend zoals Hakim Ziyech. Lekker laten gaan. Ik ga het hier niet verklappen maar als Ajax z'n scoutings-ogen ECHT open doet dan lopen er nog wel een paar groeidiamantjes rond in Nederland :-)
+1/-2

 
4 jaar geleden
Juist zeer overtuigend, inventieve speler, scorend vermogen, en belangrijk, een goed karakter.
+3/-0

4 jaar geleden
Ben blijkbaar de enige, die blij is dat Ødegaard niet komt! De miljoenen besteden aan Ziyech lijkt zinvoller en verder scouten in Zuid Amerika. Ødegaard was de laatste wedstrijden op dreef, maar een contract op huur of terugkoopclausule is toch niet ideaal. Moet je niet willen!
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos