Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil David Neres voor club behouden met flinke salarisverhoging'

17 juni 2019 08:57 - Globo Esporte
Foto: Pro Shots

"Ajax wil David Neres voor club behouden met flinke salarisverhoging"; image source: Pro Shots

Volgens het Braziliaanse Globo Esporte hoopt Ajax dat het komend seizoen ook over David Neres kan beschikken. De aanvaller kan daarom een nieuw contract tekenen met een flinke salarisverhoging met een clausule dat hij over een jaar kan vertrekken. Volgens het medium is het echter onwaarschijnlijk dat Neres in Amsterdam blijft.

Mocht de aanvaller vertrekken bij Ajax zal het een flink deel moeten afstaan aan São Paulo, de vorige club van Neres. De Brazilianen hebben een doorverkooppercentage bedongen van 20 procent en hebben bovendien ook recht op een solidariteitsbijdrage van 3,5 procent.

Meer op Globo Esporte




Tags

neres salarisverhoging esporte globo onwaarschijnlijk solidariteitsbijdrage

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik hoop echt dat Neres bij Ajax blijft. Overmars moet hem gewoon een topaanbieding doen maarja wat is tegenwoordig top als je moet opboksen tegen het grote geld uit Spanje, Engeland en Parijs.

Trouwens die 20% doorverkooppercentage van Sao Paolo is wel fors, dat zou Ajax ook bij de Ligt moeten afspreken en hopelijk hebben ze dat ook bij De Jong gedaan. Als Neres weggaat dan begint het elftal toch wel uiteen te vallen. Laten we hopen dat hij nog minimaal 1 jaar bij onze club kan knallen.
+1/-0

4 jaar geleden
5 miljoen bieden per jaar, net als bij Ziyech, Blind, Tadic. Ben je 20 miljoen " kwijt" haal je de groepsfase CL heb je het weer dubbel terug verdient. Ajax zit nu in de financiële positie dat ze moeten doorpakken. Wat mij betreft halen ze ook Promes op.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Vergeet Huntelaar niet. Als Neres nog een jaar kan blijven voor een salaris verhoging zou dat heel mooi zijn voor beide partijen. Goed bezig die Overmars. Had al een verschrikkelijk komend jaar ingecalculeerd, maar hoop dat ze het goede voetbal en resultaat vast kunnen houden.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Globo Esporte kan het wel onwaarschijnlijk vinden dat Neres nog een jaar blijft, maar waar baseren ze dat dan op? Als ze echt zo stellig zijn had er ook wel een bron vermelding bij gestaan. Dus, gewoon speculatief gelul, want ik denk dat de kans dat ie wel blijft net zo groot is.
@El Nico Wat heb jij toch met die Promes? Absoluut Ajax onwaardig, zelf als bankzitter.
+1/-1

 
4 jaar geleden
We gaan het zien. Gewoon een prima speler.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik hoop ook dat hij blijft en waarom zou hij weggaan, als je een vergelijkbaar salaris kan aanbieden wat hij ook in het buitenland kan gaan verdienen, dat moet mogelijk zijn,want ik mag aannemen dat hij niet naar een Barcelona,Madrid,Bayern,Manchester enz gaat.dus dan moet dat in de mogelijkheden leggen.
Ik denk dat als hij nog een jaar blijft ,hij nog meer gaat groeien en dan wel zo een topclub voor hem in het verschiet ligt en dan alsnog een klapper kan maken en Ajax natuurlijk ook, ik zou als ik Ajax was ook niet te veel gaan inbinden aan de voorwaarden van een vertrek,Ajax moet er ook veel beter van worden, Neres heeft ook veel te danken aan Ajax!!
+1/-0

4 jaar geleden
Als hij vertrekt Costa ophalen bij Juve.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos