Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolás Tagliafico met Argentinië onderuit op Copa America

16 juni 2019 02:18
Foto: Pro Shots

Nicolás Tagliafico met Argentinië onderuit op Copa America; image source: Pro Shots

Argentinië heeft de eerste wedstrijd op de Copa America verloren. Met Nicolás Tagliafico in de basis werd met 0-2 verloren van Colombia. De verdediger van Ajax speelde de hele wedstrijd.

Aanstaande donderdag speelt de ploeg de tweede wedstrijd. Om 02.30 uur Nederlandse tijd is Paraguay dan de tegenstander.




Tags

argentinie tagliafico colombia paraguay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Blijft maf dat zo n team nooit hoge ogen kan gooien.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Op enkele spelers na is het Argentijns elftal gewoon middelmaat.. Bovendien is er nauwelijks sprake van een eenheid in de voorhoede. En als deze spelers straks ermee kappen, is het helemaal gedaan. Het is al een wonder dat ze toch nog wat finales hebben gehaald de afgelopen jaren.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Weet niet wat jij onder middelmaat verstaat?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Teams die hoge ogen gooien hebben óf een superster waarin alles om hem draait, óf een sterk collectief. Argentinie heeft geen van beide. Een aantal spelers (Aguero, Di Maria) zijn te goed om zich in dienst te kunnen stellen van Lionel Messi. Lionell Messi is wel in staat om zich in dienst te stellen van het collectief, maar de media accepteerd dat niet. Het beste Argentinie is het Argentinie zonder Messi. Want dan staat het colectief op.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Aguero heeft in het nationale team nog nooit iets gepresteerd en staat in zijn land als dom en lui bekend. Di Maria is alles of niets en mag daarom bij elke topclub waar wij gespeeld heeft ook weer vertrekken want toppers halen altijd een voldoende.
Dus doe dan toch maar Messi en die twee er uit en daarvoor in de plaats hongerig en jong vers bloed.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht