Transparent
Inloggen
Sluiten

David Neres: 'Als ik naar China was gegaan, was het allemaal anders gelopen'

15 juni 2019 12:59 - AD.nl
Foto: Pro Shots

David Neres: "Als ik naar China was gegaan, was het allemaal anders gelopen"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft David Neres aan blij te zijn dat hij afgelopen winter besloot om bij Ajax te blijven. "Als ik naar China was gegaan, was het allemaal anders gelopen. Ik had de rest van het seizoen niet willen missen", aldus Neres. "We hebben daarna gewonnen van Real Madrid en Juventus en ik speel nu in het nationale elftal. Ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt."

De Braziliaanse aanvaller twijfelde wel toen Guangzhou Evergrande een bod uitbracht. "Ze deden een goed aanbod en het was verleidelijk, omdat ik niet alles speelde in de eerste seizoenshelft. Ik vroeg me af wat het beste voor mij was", zo geeft hij aan.

Meer op AD.nl




Tags

neres china evergrande guangzhou juventus madrid uitbracht verleidelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Jongen komt uit de sloppenwijken, had het nog begrepen ook. Gelukkig gebleven, nu hopen dat die blijft. Komend seizoen gaat zijn seizoen worden bij Ajax.
+3/-0

4 jaar geleden
Neres, jongens zoals jij zouden er meer moeten zijn.
Je toont een waardigheid richting je club en de fans.
Hopelijk nog 1 seizoen vlammen bij Ajax en kies dan maar je topclub uit, die staan dan in de rij
+1/-0

4 jaar geleden
Neres een super contract geven en belonen, dat lijkt me duidelijk. Hij is basisspeler vanaf nu. Pas over minimaal twee jaar laten gaan indien men hem wil. We hoeven helemaal niemand meer te verkopen. WIj zijn top 3 van Europa momenteel en hebben de meeste coëfficiënten gehaald afgelopen seizoen van iedereen. Halve finale CL. Hoezo naar ander clubs. Overigens hoop ik niet meer dat Bergwijn komt, hij is niet goed genoeg voor Ajax. Klasse minder dan Neres, Zyech of Tadic. There i said it. Ik hoop overigens nog steeds dat de Ligt blijft. Ik zou het zou mooi vinden. En ik 1972 of 1995 was het ook normaal geweest. Hij is te jong nog. Geen prijzen in Europa nog gepakt. Doe dat eerst maar eens kanjer. Blijf!
+1/-0

4 jaar geleden
En dan te bedenken dat velen (vooral supporters van andere clubs) hem een miskoop vonden.. Een dure miskoop zelfs..
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal