Transparent
Inloggen
Sluiten

'Paris Saint-Germain hoopt ook op komst David Neres'

13 juni 2019 17:29 - UOL Esporte
Foto: Pro Shots

"Paris Saint-Germain hoopt ook op komst David Neres"; image source: Pro Shots

Volgens UOL Esporte wil Paris Saint-Germain ook David Neres overnemen van Ajax. De vraagprijs voor Neres zou ongeveer 50 miljoen euro bedragen en PSG hoopt door Di Maria te verkopen de komst van de aanvaller van Ajax mogelijk te maken.

PSG zou inmiddels al gesproken hebben met de zaakwaarnemer van Neres, maar een eventuele transfer is nog ver weg. De kans op een plek in de basis is klein en bovendien zou de aanvaller een voorkeur hebben voor de Premier League. Everton zou bovendien belangstelling hebben voor Neres

Een mogelijk voordeel voor PSG zou de aanstelling van de Braziliaan Leonardo zijn als nieuwe technisch directeur. Afgelopen maanden probeerde hij als technisch directeur van AC Milan al om Neres naar Italië te halen. Omdat Milan zich echter niet wist te kwalificeren voor de Champions League is een vertrek naar Milaan uitgesloten.

Meer op UOL Esporte


Discussieer mee op de forums


Tags

neres psg milan braziliaan esporte everton leonardo maria milaan uol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik hoop ook iedere maand op de staatsloterij...tevergeefs.
+2/-0

1 jaar geleden
Geruchten.....
+1/-0

1 jaar geleden
Tja, alsof PSG maar biedt op alle spelers om ergens een keer iemand binnen te hengelen. In het geval van Neres (en bijv. ook VD Beek) zou het niet verkeerd zijn om nog 1 jaar te blijven om de absolute uitblinkers te worden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nu noem je precies 2 namen die naar mijn mening Ten Hag ook snel te binnen schoot als hij iemand moest passeren/wisselen.
Ik vond het makkelijke slachtoffers.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Klopt, alhoewel de laatste 10 wedstrijd met de Tadic als spits variant niet meer. Alle belangrijke wedstrijden hebben ze sindsdien basis gestaan op t einde. Daarom nu dit nu een heel seizoen volhouden en dan ben je echt klaar voor de stap!
+1/-0

1 jaar geleden
Och ja jongens koop heel AJAX op, erg he als je de cup met de grote oren wil winnen met geld van derde. Ben blij dat AJAX het doet op de mooiste manier N.L. Opleiden en opleiden, dat is AJAX en alleen AJAX..
+2/-0

1 jaar geleden
Neres onder geen beding verkopen. De enige die weggaan zijn dan waarschijnlijk De Jong en De Ligt. Ziyech eventueel ook maar ik zou alles doen om hem te behouden. De rest mag sowieso niet weg daar moet je gewoon voor gaan liggen anders kan je weer helemaal opnieuw beginnen. Met een zak geld maak je geen doelpunt, met goede voetballers wel.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal met je eens, maar ben toch bang dat als die jongens weg wíllen je ze niet kan tegenhouden.En, idd Neres en vd Beek zijn nou niet de beste vrienden van ten Hag met zijn warrige wisselbeleid afgelopen seizoen met deze twee.
Kan me goed voorstellen dat met name Neres denkt, echt niet nog zo een seizoen onder die ten Hag. vdBeek kan ten Hag echt gewoon niet meer omheen, dus bij Donny zal dit minder leven.
+1/-0

1 jaar geleden
Afblijven van Neres.
Afblijven van Onana
Afblijven van Van de Beek.
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

basale blanke dorp eeg fier grondwet illegaal illegalen koen levensbehoeften luigitentorioabc marxisme moslims nederland nietrechtsnietlinks onderdak ongedocumenteerden opvang overheid potter procedure rechtsbijstand regeringsbeleid renemar toegang uitzetten verdrag voedsel vreemdelingen zorg