Transparent
Inloggen
Sluiten

'Paris Saint-Germain meldde zich nog niet officieel bij Ajax, club bang voor Barcelona'

13 juni 2019 08:21 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Paris Saint-Germain meldde zich nog niet officieel bij Ajax, club bang voor Barcelona"; image source: Pro Shots

Paris Saint-Germain heeft zich nog niet officieel bij Ajax gemeld voor Matthijs de Ligt. Dat weet De Telegraaf te melden. PSG sprak vooralsnog alleen met zaakwaarnemer Mino Raiola, maar hij weet wat de verdediger minimaal moet kosten.

De kampioen van Frankrijk is bijna rond met De Ligt. De aanvoerder van Ajax kan een contract tekenen voor vijf jaar en zijn vriendin is al op huizenjacht in Parijs geweest. PSG is echter doodsbenauwd dat Barcelona opnieuw met een coupe gaat komen. De Fransen leken ook rond met Frenkie de Jong, maar op het laatste moment koos de middenvelder voor een transfer naar Spanje.

Ook Juventus hoopt nog altijd op de komst van de verdediger. De kampioen van Italië kan echter net zoals Barcelona de gevraagde 80 miljoen euro niet op tafel leggen.


Tags

barcelona psg coupe doodsbenauwd frankrijk huizenjacht jong juventus parijs raiola telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Zijn weer berichten dat de schorsing van Raiola in Italie gewoon is aangehouden, wat het waarschijnlijk lastiger maakt voor Juve.

Blijf PSG een vreemde keuze vinden.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Gezien zijn vriendin een model met een behoorlijke carriere is, kan ik me die keuze juist wel voorstellen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Omdat ze in Spanje niet van lekkere wijven houden?
Voor modellen werk moet je in NY zijn, kijk maar waar onze Doutze, Myrthe Bolt, Romee Strijd etc. verblijven.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik vertrouw er nog steeds op dat er een verstandige kop op deze speler zit, en de pappa van z'n vriendin is niemand minder dan Keje Molenaar. Die toch ook gevraagd en ongevraagd advies zal geven.
+3/-0

9 maanden geleden
Barça kan geen 80 miljoen neerleggen voor een topverdediger die jaren meekan, maar ze gaan wel 120 miljoen betalen voor een aanvaller (Griezmann), waar ze eigenlijk nog niet hoeven door te selecteren.. rare club.
+1/-0

9 maanden geleden
Officieel zal er volgens de regels toch eerst met Ajax moeten worden gesproken, of ben ik heel naïef nu. Ajax heeft als het goed is een akkoord met Barcelona. Dat bevalt die riola niet, maar dat is niet het probleem van Ajax lijkt me.
+1/-1

Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez babel beek blind burzlew centrumverdedigers dwtk eiting element fier finidi frustreren gejank george getafe hag heracles jeroene jong koen luigitentorioabc oliedomme quido renemar schone schuurs valencia varela veltman ziyech