Transparent
Inloggen
Sluiten

'Onderhandelingen PSG over transfer Matthijs de Ligt in vergevorderd stadium'

12 juni 2019 06:48 - Gianluca Di Marzio
Foto: Pro Shots

"Onderhandelingen PSG over transfer Matthijs de Ligt in vergevorderd stadium"; image source: Pro Shots

Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio is de transfer van Matthijs de Ligt naar Paris Saint-Germain nabij. Zaakwaarnemer Mino Raiola sprak dinsdag en woensdag in prijs met Antero, de nu nog technisch directeur van de Franse kampioen. De onderhandelingen zijn al in een vergevorderd stadium en alles zou in de komende dagen al afgerond kunnen worden.

Meer op Gianluca Di Marzio


Tags

vergevorderd psg antero marzio nabij raiola

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ach ik geloof er eerlijk gezegd niks van. Als dit echt is dan is Matthijs toch niet goed wijs. Voor een miljoentje minder per jaar ga je toch liever op je 19e in een grote competitie voetballen. Dan kun je zelfs nog beter naar zinkend schip Barcelona gaan.
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb helemaal niets met PSG, maar voor De Ligt zou dit een uitstekende keus zijn. Het is een topclub, je speelt CL en je kunt flink cashen. Rond zijn 23/24e kan hij nog altijd naar betere club. Al zal het me niet verbazen als hij voor Juventus kiest ipv PSG.

Oh, en vooral omdat ook Ajax flink zal cashen!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ha, gmta!

Daarbij, als ie weggaat bij Ajax, dan maar naar de hoogste bieder. Ik gun hem het beste, maar zal mij verder worst zijn waar ie dan heen gaat.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Nou het zou ook wel mooi zijn voor het NL Elftal als De Ligt veel wedstrijden op hoog niveau speelt, zodat hij echt beter wordt. Die kans is bij PSG qua competitie wel wat minder dan in vergelijk met Barca, Juve, of een Engelse club.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat kan ik begrijpen, maar toch denk ik eerst aan Ajax en dan hoop ik dus dat De Ligt gaat naar de club die het meest betaalt.
+1/-0

1 jaar geleden
Aan de ene kant snap ik het ook wel hoor. Daar kan ie alles spelen, wint ie op zeker wat titels, speelt ie zeker Champions League (waarin ie waarschijnlijk ook overwintert), hij gaat daar iets van 15 miljoen per jaar verdienen. Over 4 jaar is ie 60 miljoen rijker en nog steeds pas 23 wat jong is voor een verdediger. Als ie het slim speelt kan ie dan transfervrij weg en pakt ie bij de échte top nog even een flinke tekenbonus.
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Alsof de Spaanse competitie klasse Beter is dan de Franse??? In Frankrijk is het niveau van middenmoter hetzelfde niveau als Celta de Vigo, Villareal, Betis en Girona. 15 miljoen per jaar moet die natuurlijk gelijk doen. Het kan ook opeens afgelopen zijn met een blessure. Na 4 jaar 60 miljoen op de bank dan ga je lekker op je 24e transfervrij naar Barça voor 10 jaar.
+1/-0

1 jaar geleden
Hopelijk zit een setje oordopjes bij het salaris inbegrepen, want die trainer (Teufel) spoort echt niet. Ik heb niets met PSG omdat het in feite 100% eigendom is van Qatar. Man City is natuurlijk van Abu Dhabi, maar lijkt iets sympathieker ook omdat Pep daar trainer is.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik hoorde gisteren dat Messi vorig seizoen 81 miljoen verdient heeft aan salaris en premies en nog eens 31 miljoen aan sponsorcontracten.
Ronaldo in totaal 101 miljoen.
Dan ga je toch niet voor een fooi van 60 miljoen in 4 jaar lopen voetballen?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Die hebben samen wel 16 landstitels en 9 Champions League's ;-) Dat Grote Geld komt vanzelf voor de Ligt.
+2/-1

 
1 jaar geleden
:) geld is geld, maar 60 miljoen is ook wel genoeg denk ik!
+1/-1


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

australie autochtone beperking bevolkingsgroepen blank eeg europeaan fier ghana hof illegaal illegalen inzake jongeren juh koen luigitentorioabc nederland nietrechtsnietlinks ontkerkelijking opvang overheid potter renemar slaven slavernij term verdrag vluchtelingen wijken