Transparent
Inloggen
Sluiten

'Barcelona doet deze week laatste poging om Matthijs de Ligt vast te leggen'

10 juni 2019 16:02 - ESPN
Foto: Pro Shots

"Barcelona doet deze week laatste poging om Matthijs de Ligt vast te leggen"; image source: Pro Shots

Barcelona gaat deze week een laatste poging doen om Matthijs de Ligt binnen te halen. Dat weet ESPN te melden. De kampioen van Spanje dacht in maart al een akkoord bereikt te hebben met De Ligt over zijn komst, maar sindsdien zijn er clubs gekomen met betere aanbiedingen.

Barca weigert akkoord te gaan met de nieuwe eisen van zaakwaarnemer Mino Raiola, waardoor er afgelopen weken geen contact is geweest. Deze week wil de club de gesprekken echter hervatten, omdat zij in de gaten hebben dat Paris Saint-Germain momenteel de beste papieren heeft om De Ligt te contracteren. Barcelona heeft met Ajax al een akkoord bereikt over een transfersom van 80 miljoen euro.

Meer op ESPN


Tags

barcelona poging contracteren espn raiola

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Prachtig bod, prachtige club, alleen onbegrijpelijk dat de Ligt met deze Raiola in zee is gegaan.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik zou graag nou eens officieel willen horen wie er nou uiteindelijk in het algemeen het laatste woord heeft over de toekomst van een speler: de speler of de manager of zou dat iets zijn dat per overeenkomst tussen speler en manager kan verschillen?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Je zou denken de speler, maar afgaande aan wat je over deze zaak steeds leest, vrees ik dat het de manager is die het voor het zeggen heeft.
Waarmee het dan toch een moderne versie van slavenhandel is, want als Raiola dus gewoon niet wil dat De Ligt naar Barcelona gaat (omdat hij er dan niet genoeg aan verdient), lijkt het niet te gaan gebeuren.
+1/-1

1 jaar geleden
Weg gaat die toch. Zal mij een worst zijn waar die heen gaat als Overmars maar het maximale eruit sleept
+5/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoop echt voor de Ligt dat Barcelona ten aanzien van die rioolrat zijn poot stijf houdt en Mathijs zijn zin doorzet en dan desnoods maar een boeteclausule aan die pizzabakker moet betalen.Hoop dat dit dan ook andere jonge spelers aan het denken zet. Wat is dit voor een idioterie zeg. Omdat meneer de manager geen genoegen neemt met minder dan 14 miljoen (!) alleen om een speler te begeleiden naar een andere club. Hierdoor zou die jongen straks bij een 2e keuze club spelen wat ie diep in zijn hart eigenlijk niet wilde. Echt absurd gewoon en dient nou eindelijk eens aangepakt te worden door Europees parlement en FIFA. Is idd een moderne vorm van slavernij.
+3/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

australie autochtone beperking bevolkingsgroepen blank eeg europeaan fier ghana hof illegaal illegalen inzake jongeren juh koen luigitentorioabc nederland nietrechtsnietlinks ontkerkelijking opvang overheid potter renemar slaven slavernij term verdrag vluchtelingen wijken