Transparent
Inloggen
Sluiten

'Paris Saint-Germain wil tot 90 miljoen euro bieden voor Matthijs de Ligt'

7 juni 2019 15:42 - Sport
Foto: Pro Shots

"Paris Saint-Germain wil tot 90 miljoen euro bieden voor Matthijs de Ligt"; image source: Pro Shots

Paris Saint-Germain zet vol in op de komst van Matthijs de Ligt. Dat weet Sport te melden. De kampioen van Frankrijk wil tot 90 miljoen euro bieden, waarvan 10 miljoen euro bestaat uit bonussen. Daarnaast kan de verdediger 15 miljoen euro per jaar verdienen met een contract voor 5 jaar.

Barcelona bood De Ligt een salaris van 5 tot 7 miljoen euro, terwijl het met Ajax al een akkoord had bereikt voor een transfersom van 75 miljoen euro.

Meer op Sport


Tags

barcelona frankrijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Wellicht niet zijn droomclub, maar lijkt me toch vrij moeilijk om zulke bedragen te weerstaan. Het kan ook het spelletje van Raiola zijn om Barca verder onder druk te zetten.
+1/-0

7 maanden geleden
Da's toch € 89.999.990 direct in het laatje. Wel een raar klein bedrag, die € 10,- variabelen. :P
+2/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Ja, voor die 10 euro aan bonussen zou ik het gelijk doen!

Maar even zonder gekkigheid, deze jongen is ZO goed en als hij nu in de PL speelde was hij het dubbele waard, al is het een verdediger. Want hij is pas 19 en kan nog zoveel jaar mee.. Ik heb echt nooit eerder zo'n goede verdediger gezien op zo'n leeftijd, zelfs aan snelheid heeft hij flink gewonnen, om over zijn sprong- en kopkracht maar te zwijgen. Als ik De Ligt was, ging ik gewoon naar PSG (of United) om flink te cashen en me verder te ontwikkelen, want Barça zal wel weer komen.
+1/-0

7 maanden geleden
Eerlijk gezegd zal het mij een worst wezen waar die heen gaat. Ajax is hem sowieso kwijt dan maar alles uit de kast halen om er een mega bedrag voor te krijgen. Stiekem hoop ik dat Marc hem een jaarsalaris biedt van 16 miljoen per jaar :)
+3/-0

7 maanden geleden
Als mens gun ik hem echt het allerbeste en hij (en natuurlijk ook Ajax!)moeten ook gewoon doen wat voor hun het beste is, maar als voetbaldier zou ik het verschrikkelijk vinden als hij naar die ...club gaat, dan ga ik hem uit het oog verkiezen en ga ik hem alleen nog maar zien als hij voor het Nederlandselftal uit gaat komen.
Die bedragen gaan ook helemaal nergens meer over, je begint er zelfs ook aan te wennen, maar waar is het eind??
+2/-0

 
7 maanden geleden
Ja klopt PSG is echt een afschuwelijke club maar we moeten hard zijn, als hun 90 bieden en Barca 70 dan moeten we hem natuurlijk heel snel aan die Franse verkopen, we zijn geen verkapte sponsor van Matthijs omdat we hem een mooiere club gunnen.
Het voordeel voor hem is dat hij nog heel jong is, over 3 jaar is hij pas 22, dan gaat hij vanzelf nog een keer naar een echt grote competitie.
Ik vraag me wel af hoe we straks verantwoord met die enorme geldbult om kunnen gaan, ben altijd bang als er zoveel geld ergens aanwezig is dat er op de achtergrond weer andere krachten gaan spelen die daar van willen profiteren.
+2/-0

 
7 maanden geleden
4 jaar lang 15 miljoen vangen en na 4 jaar transfervrij overstappen naar Barça. Prima toch. Dan is hij 23 en 60 miljoen binnen geharkt. Nu ik dit type realiseer ik mij dat ik wat verkeerd heb gedaan in mijn leven :)
+2/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Geld geld geld geld, de meest belachelijke bedragen schieten je om de oren de laatste jaren. Mensen vergeten nog wel eens dat dit gewoon pure mensenhandel is. Tuurlijk kan je je voorstellen dat iemand zwicht voor zulke bedragen, je gehele familie financieel onafhankelijk is natuurlijk niet niets. Maar toch zegt mijn gevoel dat als hij nog minimaal 1 jaar blijft de transfersom volgend seizoen plm 150 miljoen bedraagt. Zijn (geld) waarde zal enkel en alleen maar toenemen. Enfin we wachten geduldig op Matthijs zijn keuze (alhoewel dat volgens mij niet 100% ZIJN keuze zal zijn)..nuff said :-)
+1/-0

 
7 maanden geleden
Zit natuurlijk wel een risico aan vast wat je volgens mij met dit soort bedragen niet wil nemen.
Als hij zou blijven en hij raakt ernstig geblesseerd is ie niks meer waard.
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
als je verliefd bent op geld moet je dit doen, wil je bij een echte club prijzen pakken moet je niet in Parijs zijn
+1/-0

7 maanden geleden
Ik heb iig vertrouwen in de onderhandelingskwaliteiten van Overmars. de Ligt, Ziyech, Neres en Sinkgraven zie ik vrijwel zeker vertrekken. vd Beek zou nog voor een extra jaar Ajax kunnen kiezen ivm het aanstaande EK. Nu is het zaak om de overbodige spelers allemaal te slijten. Dat is mijn ogen momenteel de belangrijkste uitdaging voor Overmars. Denk aan Cerny, van Leer, Siem de Jong, Orejuela, Cassierra, Johnsen en Kristensen. Verder ben ik erg benieuwd naar wat we met Veltman gaan doen. Na zijn blessure heeft hij het in mijn ogen voortreffelijk gedaan. Gaan ze hem verkopen, gewoon nog 1 jaar blijven en gunnen ze hem een transfervrije status of gewoon een contractverlenging. Ik vind Veltman iig een prima stand in voor als het nodig is.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez beek blind dochter donvito dwtk ekkelenkamp fier film geduwd gerust hag hellend huntelaar kinderen koen luigitentorioabc martinez mazraoui nederland onana promes schuurs strot tadic tagliafico valencia veltman zinnigs ziyech