Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bayer Leverkusen hoopt op komst Kasper Dolberg, maar aanvaller ziet het niet gebeuren'

6 juni 2019 10:33 - BT.dk
Foto: Pro Shots

"Bayer Leverkusen hoopt op komst Kasper Dolberg, maar aanvaller ziet het niet gebeuren"; image source: Pro Shots

Volgens het Deense BT staat Kasper Dolberg in de belangstelling van Bayer Leverkusen. De spits geeft zelf echter aan niet te verwachten dat het tot een transfer zal gaan komen. "Het is een optie, maar ik denk niet dat het gaat gebeuren", aldus Dolberg.

De Deense aanvaller is duidelijk over zijn plannen voor komend seizoen. "Ik voel me goed in Nederland. Ajax is een fantastische en grote club met veel supporters", zo geeft hij aan. "Nu hebben we ook veel goede spelers en ik wil met ze spelen. Een goed seizoen bij Ajax halen is absoluut wat ik wil."

Mocht Dolberg wel naar Leverkusen vertrekken, zou hij herenigd worden met Peter Bosz. "Ik had een goede relatie met hem. Hij begreep mij en probeerde mij te motiveren. Hij gaf me ook veel vrijheid, omdat hij in mij geloofde. Ook al was ik toen nieuw", zegt hij daarover. "Het betekende dat ik mij kon concentreren op het behalen van doelen. Dat was het belangrijkste voor mij. Hij is gewoon een goede coach die goed is in het praten met zijn spelers. Hij gaf mij veel vertrouwen."

Meer op BT.dk


Discussieer mee op de forums


Tags

dolberg leverkusen bayer kasper betekende bosz herenigd motiveren nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


13 maanden geleden
Zou doodzonde zijn. Is gewoon een geweldige spits als die in vorm is. Laat hem alles spelen in de voorbereiding.
+4/-1

 
13 maanden geleden
Hij heeft de afgelopen 2 jaar toch behoorlijk het vertrouwen gekregen, ik zal hem verkopen als ik Ajax was.
De onzekerheid of hij ooit nog op het 2017 niveau komt is te groot.
+4/-3

13 maanden geleden
Ik gun deze jongen een heel mooi jaar aankomend seizoen. Seizoen van de waarheid. Een Suarez seizoen draaien Kesper. Ten Hag moet ook meer het team leren hem te bedienen.
+5/-1

13 maanden geleden
Ik hoop Dat Dolberg blijft. En alles heeft losgelaten wat moest en alles oppakt wat nodig is voor dat wat hij wil: voetballen en een goed seizoen bij Ajax halen.
Wat hij van Ajax nodig heeft is duidelijk: Vertrouwen en geloof. Een signaal naar de trainer en staf lijkt me. Denk vooruit en kijk niet terug.
+3/-0

13 maanden geleden
Hoop ook dat hij blijft, maar er moet wel een goeie jonge spits bij!!
+1/-0

13 maanden geleden
Hij is nog maar 21, heeft heel wat pech gehad met blessures, maar ik weet 100% zeker dat hij het zal redden. Hopelijk krijgt hij nu minder te maken met blessures en kan hij zich optimaal voorbereiden voor komend seizoen. Dolberg in vorm is een zeer goede, en vooral koele spits.
+2/-0

13 maanden geleden
Het is heel erg jammer ,een Dolberg in topvorm ,is onmisbaar ,maar hij heeft toch verleden seizoen toch alle vertrouwen en kansen gehad en er toch weinig van gebakken en om Huntelaar,weer als enige en eerste spits te hebben is wel heel riskant, de spitspositie is te belangrijk om het volgend seizoen weer van alles en nog wat te proberen om Dolberg weer op de rit te krijgen.
Ik zou zeggen ; een goede transfer voor hem ,zou voor hem ook goed zijn, dan kan hij helemaal met een schone lei beginnen en Ajax moet echt de markt op om een goede spits te vinden ,die naast Huntelaar (en misschien Sierhuis) er 30 in ramt volgend seizoen!
+2/-0

12 maanden geleden
Pleite met hem. Ik zie liever Traore doorstromen en Huntelaar en Tadic zijn ook beter in de spits. Dolberg heeft al 2 jaar niets meer laten zien.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ik ben t met je eens! Verkopen . Nog zo’n jaar en je vangt niks meer voor hem. En eerlijk ik zie geen progressie bij die knul!
+2/-0

 
12 maanden geleden
Helemaal eens.
+1/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Direct een strik er om en laten gaan. Gaat nooit meer het niveau halen van 2017 door gebrek aan mentaliteit. 2017 was m.i. al Dolberg zijn 'Suarez seizoen"
KJ is nog steeds, ondanks zijn leeftijd een prima spits en met Tadic in de spits hebben we onze beste wedstrijden gespeeld afgelopen seizoen. Je kunt dan rustig Sierhuis en eventueel Trouare gaan inpassen zonder al te grote druk.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.068 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

bedreiging bevolking chelsea china correctie dwtk fier gedeeltes hersenspinsels houder irak iran kernkoppen kernwapens koen kremlin luigitentorioabc navo nederland opsporingsdiensten potter rusland schijt sleepwet snowden tijdreizen vage valbommen vetorecht volkel