Transparent
Inloggen
Sluiten

'Matthijs de Ligt kiest binnen enkele dagen tussen Barcelona en PSG'

6 juni 2019 10:18 - RMC Sport
Foto: Pro Shots

"Matthijs de Ligt kiest binnen enkele dagen tussen Barcelona en PSG"; image source: Pro Shots

Matthijs de Ligt zal binnen enkele dagen beslissen waar hij komend seizoen gaat spelen. Dat weet het Franse RMC Sport te melden. Volgens het medium maken alleen Barcelona en Paris Saint-Germain nog kans op zijn komst. Vrijwel de complete Europese top probeerde de aanvoerder van Ajax de afgelopen tijd te overtuigen te komen, maar alleen de kampioenen van Spanje en Frankrijk zouden nog in de race zijn. Barcelona zou echter nog altijd niet willen voldoen aan de eisen van zaakwaarnemer Mino Raiola.

Meer op RMC Sport


Tags

barcelona psg frankrijk kampioenen mino raiola

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Jammer. Barcelona zinkend schip op het moment. PSG rijke club zonder cultuur in een Mickey Mouse competitie. Ga toch naar Engeland naar Bayern of naar Juve man.
+2/-0

7 maanden geleden
Had gehoopt op ManU!
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Het liefst zie ik hem nog een jaar bij Ajax blijven, maar dat zal zeker niet gebeuren, dus hoop ik dat hij kiest voor de club waar Ajax het meest van profiteert. De Ligt zou moeten kiezen voor een club die alles overheeft om hem te contracteren. Barça, die de afgelopen jaren met miljoenen heeft gesmeten voor spelers die compleet zijn mislukt, wil nu ineens niet de hoofdprijs betalen voor een 19-jarige topverdediger, die nog jaren meekan, zich inmiddels heeft bewezen op internationaal niveau en alleen maar beter kan worden. Nou Matthijs, ik zou zeggen kies voor de club die laat blijken alles voor je komst over te hebben, in dit geval PSG dus (en misschien ook nog Manchester United). Barça of een ander Europese topclub kan straks altijd nog.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ik denk juist omdat Barca de afgelopen jaren zo met miljoenen gesmeten heeft ze de Ligt wel willen betalen maar het niet meer kunnen/mogen.
Het mooiste zou zijn als hij gewoon nog blijft en Europeess nog een prijs pakt Tijd zat maar daar zal Raiola anders over denken. Die wil het liefst elk jaar verkopen.
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Liverpool zou het beste zijn, goeie coach beste competitie en nog 2 nlers die hem kunnen helpen daar. Jammer dat zo'n verstandige jongen mino Raiola als zaakwaarnemer heeft
+1/-0

7 maanden geleden
De ligt blijf bij Ajax. Je bent 19. Ja je bent een toptalent, iedereen wil je hebben. Maar je hebt alle tijd. Eerst nog meer prijzen winnen en meer prestige binnenhalen voor je droomclub. Weggaan? Europees succes bij Ajax is tenminste bijzonder. Zoals de manager zegt in Moneyball, wanneer ik met Oakland de worldseries win is het echt bijzonder. Met Boston of Yankees winnen is niet bijzonder. Hij moet gewoon blijven. Ik hoop het. Ik hoop dat hij doet wat velen niet meer verwachten. Blijven. En nog een keer een bijzonder jaar herhalen. Barcelona kan altijd nog. Volgend jaar weer voor Champions league succes of Uefacup winst. Echt grote spelers gaan weg bij Ajax met een Europese prijs. Van Basten, Cruijff, Litmanen, Kluivert, Krol, Bergkamp, Davids, Neeskens, De Boertjes. Als je bij Ajax weggaat zonder kampioen te worden dat is een schande. Als je weggaat zonder een Europese prijs, hoor je niet bij de clublegends. Sorry. Blijf. Nu is de tijd om te oogsten. EL finale, CL halve finale. Nu is de tijd om te oogsten.
+5/-0

7 maanden geleden
Wordt gewoon Barca. Wat heeft PSG nou bereikt afgelopen 10 jaar? Welke internationale toernooien heeft de club gewonnen? Grote zak geld, maar wat betekent de Franse competitie??
+1/-0

 
7 maanden geleden
Nja wat heeft Barca de afgelopen 5 jaar bereikt Europees? In principe ook niks.
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
De ligt is een intelligente jongen. Ik kan mij dan ook niet voorstellen dat alles om geld draait. Bij zijn zaakwaarnemer echter wel. Jammer.
Ik hoop dat De Ligt vasthoudt aan zijn eigen toekomstplannen, die hij ongetwijfeld heeft, en de weg zal volgen die hem het beste lijkt.
(een extra jaar Ajax dus :-))
+1/-0

7 maanden geleden
De Ligt is nog niet uitgeleerd in Amsterdam, zowel op het veld, als daarbuiten. Jammer dat hij zo vastbesloten lijkt om weg te komen. Nog een jaartje Ajax, goed EK en hij komt als 20-jarige onbetwiste basisspeler binnen bij een echt grote PL club. De dollartekentjes in de ogen van Raiola werken kennelijk aanstekelijk en dat valt me echt behoorlijk tegen van De Ligt.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez beek blind dochter donvito dwtk ekkelenkamp fier film geduwd gerust hag hellend huntelaar kinderen koen luigitentorioabc martinez mazraoui nederland onana promes schuurs strot tadic tagliafico valencia veltman zinnigs ziyech