Transparent
Inloggen
Sluiten

Rasmus Kristensen: 'Als de verwachtingen niet overeenkomen, moet je kijken naar andere opties'

5 juni 2019 07:14 - Bold.dk
Foto: Pro Shots

Rasmus Kristensen: "Als de verwachtingen niet overeenkomen, moet je kijken naar andere opties"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Deense Bold geeft Rasmus Kristensen aan open te staan voor een transfer komende zomer. "Het hangt van het aanbod af. Als er een flink exclusief bod komt, kijk je er natuurlijk altijd naar", aldus Kristensen. "Maar ik hou van Amsterdam en van Ajax. Ik denk dat ik elke dag verder groei."

De rechtsback heeft binnenkort een gesprek met de trainersstaf over zijn rol voor komend seizoen. "Als die verwachtingen niet overeenkomen, moet je kijken naar andere opties", zo geeft hij aan. "Ik heb afgelopen seizoen een derde van de wedstrijden gespeeld. Dat is op zich prima voor mijn eerste volledige seizoen bij de club."

Kristensen gaat verder: "Maar ik wil altijd spelen en ik was gewend om ieder weekend te spelen. Het is natuurlijk moeilijk als je ploeggenoten echt hun hoogste niveau halen en je een trainer hebt die niet snel wisselt in het team."

Meer op Bold.dk


Tags

kristensen opties overeenkomen rasmus amsterdam bod bold exclusief rechtsback trainersstaf wisselt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Aardige gozer lijkt het, geen trouble maker maar komt tekort voor het nivo waar we nu zitten en willen blijven.
4 maanden geleden
Gegokt en verloren kan gebeuren. Aan zijn inzet lag het niet. Komt kortweg te kort.
4 maanden geleden
Dat hij het niveau van Ajax niet heeft dat is bekent ,maar de inzet van deze man is perfect. In het interview laat hij dat ook weten een man met zelf kennis.
4 maanden geleden
niet geschikt voor AJAX beter voo rWILLEM 2 of zoiets
4 maanden geleden (gewijzigd)
Snap echt niet hoe men ZO een fout heeft kunnen maken door hem te halen. Geen enkele keer heeft hij ook maar een acceptabel niveau gehaald. Ik ben ook een aardige gozer en zou graag zijn salaris hebben ..wat een nonsense, aardig of niet je dient te presteren en ook al is je inzet groot als het allemaal te snel gaat dan hoor je ergens anders te voetballen, denk niet dat er een club serieus interesse heeft. Ik zou hem gewoon verhuren aangezien hij al een financiële strop is.

Laatste nieuws