Transparent
Inloggen
Sluiten

Reactie Ajax: 'Je hebt de bereidheid nodig van beide clubs'

4 juni 2019 14:35 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Reactie Ajax: "Je hebt de bereidheid nodig van beide clubs"; image source: Pro Shots

Tegenover RTV Rijnmond heeft een woordvoerder van Ajax laten weten dat het een teleurstellende beslissing is van Feyenoord om niet mee te werken aan het mogelijk maken van uitsupporters in de Klassieker. "Je hebt de bereidheid nodig van beide clubs en daar is nu geen sprake van", aldus een woordvoerder.

Meer op RTV Rijnmond


Tags

bereidheid feyenoord klassieker rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Het enige dat je kan verbeteren is de eigen situatie. Misschien zou er eens wat strenger opgetreden moeten worden. Of hebben die losers van tijdens Feyenoord o19-Ajax o19 al allemaal een stadionverbod?
+2/-0

6 maanden geleden
En de hele Kuip onder plakken met stickers en de nodige vernielingen aanrichten tijdens de bekerfinale helpt ook allemaal niet mee.
+3/-1

 
6 maanden geleden
Welke vernielingen?? Er is dit jaar niets noemenswaardigs gesloopt hoor.
Hou je wel bij de feiten aub.

En die paar stickers.... ach ach ach... wat erg toch. In de jaren 80 konden hele treinstellen direct na afloop door naar de schroothoop. Pfff....
+1/-0

6 maanden geleden
Die havenarbeiders houden niet zo van feestende Ajacieden in hun roestbak!
+6/-1

6 maanden geleden
Geen tegenwicht van Ajax supporters in de wedstrijden Fey - Ajax is ook de enige manier om de wedstrijden mogelijk te kunnen winnen, ook de beste manier om een scheidsrechter helemaal te laten doen wat hij wilt om dat 010 te helpen,jaren gaat dat al zo.
+2/-0

6 maanden geleden
Ja, maar je kunt ook het goede voorbeeld geven. Dit is te gemakzuchtig. Het is duidelijk dat ze in Rotterdam niet zo zitten te wachten op uitsupporters (dan krijg je maar sfeer, gedoe, politiekosten) en dat ze dus ieder incident zullen aangrijpen als bewijs dat “het dus kennelijk niet kan anno 20xx”. En er zullen altijd een paar losers zijn die voor een nieuw incidentje zorgen. Zij verdienen uiteraard straf, maar mij maak je niet wijs dat je vanwege zo’n handjevol sukkeltjes geen uitsupporters kunt toelaten. De haat en nijd tussen Ajax en Feijenoord is echt niet zo bijzonder, zeker internationaal niet. Als je als Ajax echt iets wil veranderen aan deze vicieuze cirkel maak je gewoon nu bekend dat je komend seizoen eenzijdig wel uitsupporters toelaat bij de klassieker in Amsterdam. Desnoods doe je eerst een half uitvak, 700 man. En je zult zien: er gebeurt helemaal niets (in Amsterdam, leuk liedje vind ik dat deze maand). Sterker nog, misschien biedt de mogelijkheid om elkaar twee keer per jaar verrot te schelden wel een goede uitlaatklep.
+6/-0

6 maanden geleden
Laat ze het daar toch lekker uitzoeken, het leven van een Ajax supporter is toch veels te mooi om je eigen nog druk te maken voor een bezoekje aan dat open lucht museum.
Als Ajax zijnde vanaf nu er nooit meer met 1 woord over hebben, het is nu 15 als ze straks hun 25 jarig jubileum vieren zonder overwinning in Amsterdam gaat er misschien weleens een keer een kwartje vallen, he misschien is het wel handig als we ook de steun van een vol uitvak hebben in het hol van de leeuw.
+1/-0

6 maanden geleden
Ik geef Feyenoord groot gelijk zolang de onruststokers niet geweerd kunnen worden. Niemand zit te wachten op een paar stakkers die plezier halen uit rellen. Aangezien Ajax "supporters" die ellende met zich mee brengen, worden ze niet toegelaten. Helaas voor de mensen met een goede bedoeling, maar je zal op deze manier de slechte in ieder geval niet naar binnen halen. dit alles is te danken aan de "fans" van ajax wie een stok geven om mee te slaan. Gedraag je als je zo graag de klassieker in de kuip wil meemaken. Een mooie pot voetbal kijken is toch velen malen leuker dan rellen? Het voorbeeld van wambie4ever is in mijn ogen wel een mooie oplossing. Als met dit Feyenoord, uitpubliek het verschil zal maken in de wedstrijd dan word je toch hoogstwaarschijnlijk geen kampioen.
+1/-2

6 maanden geleden
Begrijp het best wel als je nou ook weer ziet wat die mongolen, die zichzelf supporters noemen in Engeland hebben geflikt voor de wedstrijd tegen de Spurs.
Snap echt niet dat dit soort gasten niet gewoon eens met gelijke munt terug betaald krijgen. Sla die gasten een keer helemaal de pest tyfes met een paar man dan is het zo afgelopen.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez arena bag beek bergwijn blind boadu donvito hag isco laudrup lidus lille mahlen martinez nederland onana onhaalbaar promes qatar rakitic renemar schuurs sissoko stadion stengs suarez tadic tagliafico ziyech