Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax verbreekt gentlemen's agreement tot woede van Feyenoord'

4 juni 2019 06:43 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax verbreekt gentlemen"s agreement tot woede van Feyenoord"; image source: Pro Shots

Steven van der Sloot verlaat de jeugdopleiding van Feyenoord voor een overstap van Ajax en dat heeft tot woede geleid bij de Rotterdammers. Dat weet De Telegraaf te melden. Feyenoord heeft contact opgenomen met Marc Overmars omdat er een gentlemen's agreement is tussen de clubs. De directeur voetbalzaken heeft daarop geantwoord dat Ajax daar ’op dit moment geen rekening mee houdt’ en elke speler inlijft die het wil hebben.


Tags

feyenoord gentlemen woede geantwoord inlijft overmars telegraaf verlaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Slechte zaak, afspraak is afspraak. Deze gaat nog een keer als een boemerang terugkomen. Ook nooit meer zeiken als één van onze eigen pareltjes word weggekaapt.
Welkom Steven, maar eigenlijk had dit niet moeten gebeuren. Ik hou niet zo van dit soort 'ungentlemenlike behaviour'
+5/-1

 
7 maanden geleden
Wat zijn we opeens allemaal politiek correct?
Er is helemaal geen afspraak, dat gentlemen's agreement gaat pas 20/21 in, als het nu al zal ingaan hoef je er ook geen jaartal aan te hangen.
Ik snap sowieso niet dat Ajax zich heeft laten verleiden om hier in mee te gaan, wat is de winst?
Misschien ook is een gentlemen's agreement naar Manchester United, Arsenal, Juventus en etc. faxen en vragen of ze het getekend terug willen sturen.
Het ene pareltje naar het andere pareltjes verdwijnt al jaren vanaf de toekomst naar die clubs, het is zelfs de reden dat Ajax nu bij deze jongen uitkomt omdat zijn voorganger alweer naar United is vertrokken.
Zolang hier geen Europese afspraken over worden gemaakt moet je dat zelf ook niet gaan doen op nationaal niveau.
Het is eten en gegeten worden, straks is het vooral gegeten worden en zelf niet meer kunnen eten.
+5/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Er is een oud gentlemen agreement en een nieuwe.
In de nieuwe staat wanneer het toch zover komt (kan ook vanuit de speler komen) dat men dubbele opleidingsvergoeding moet betalen, dat is nieuw en gaat per 20/21 in.
Niet elkaars jeugdspelers benaderen was de oude zonder aanvulling van de dubbele vergoeding.
Wanneer een speler het bij zijn huidige club niet meer ziet zitten en over wil stappen dan nemen de clubs contact met elkaar op.
Schijnbaar is het hier niet zo gegaan gezien alle commotie?
+1/-0

 
7 maanden geleden
Er zijn genoeg jongens die zelf willen komen. Gebr. Timber, Noa Lang, vroeger Richard Knopper. Moet je die jongens dan afwijzen? Wie zegt dat deze jongen ook niet naar AJAX wil? Las daarvan, een herenakkoord is tegenwoordig idioot. Onze spelers worden ook weggeplukt. Door buitenlandse clubs weliswaar maar wat wil dat nou zeggen?
+1/-0

7 maanden geleden
Er is een gentlemen's agreement, maar daar houden we op dit moment geen rekening mee? Afspraak is afspraak, slechte zaak dit. Als dit vanuit ajax geïnitieerd is dan vind ik het niet kunnen. Als die jongen zelf heel graag weg wilt dan vind ik het een heel ander verhaal.
+3/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Ik weet er het fijne ook niet van maar op voetbalzone las ik dat dit herenakkoord pas vanaf seizoen 20-21 geldt.
+2/-1

7 maanden geleden
De jongen is ontevreden over de kwaliteit van de opleiding van Feyenoord, en wil zijn geluk bij Ajax beproeven. Snap dat dat in Rotterdam steekt, maar beter steken ze daar hun energie in het verbeteren van hun opleiding, ipv de pers te zoeken om te klagen over Ajax.
+8/-1

 
7 maanden geleden
Er stond een artikel in een krant vorige week dat Feyenoord z'n opleiding aan het verk**ten is. Hoofd opleidingen is weggepest, geen oog voor vernieuwing en beetje ons-kent-ons sfeertje, Wim Jansen die als een orakel boven Varkenoord zweeft en niets heeft met een meer modernere aanpak. Dus ik neem ouders en spelers niets kwalijk als ze hun heil elders zoeken.
+3/-1

7 maanden geleden
Volgens mijn komt het tussen de telegraaf en Ajax nooit meer goed. De telegraaf gooit alleen maar olie op het vuur en komt niet met de juiste feiten waarom die speler naar Ajax is gegaan. De Telegraaf en de waarheid die zo zacht als boter is.
+4/-1

7 maanden geleden
Schijt aan Feyenoord. Wij zijn Ajax!!
+2/-1

7 maanden geleden
Ik geniet ervan als Overmars zegt dat Ajax elke speler gewoon haalt als hij hem wil hebben.Deze uitspraak doet ze daar echt pijn, stelletje armoedzaaiers.
+5/-1

7 maanden geleden
Voor de spelers een stap omhoog en meer perspectief.
+2/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez beek blind dochter donvito dwtk ekkelenkamp fier film geduwd gerust hag hellend huntelaar kinderen koen luigitentorioabc martinez mazraoui nederland onana promes schuurs strot tadic tagliafico valencia veltman zinnigs ziyech