Transparent
Inloggen
Sluiten

Operationeel directeur Rutger Arisz vertrekt bij Ajax

3 juni 2019 10:36 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Operationeel directeur Rutger Arisz vertrekt bij Ajax; image source: Pro Shots

Ajax heeft bekend gemaakt dat operationeel directeur Rutger Arisz per 1 juli 2019 zal vertrekken bij Ajax. Arisz heeft recent laten weten bij de Raad van Commissarissen dat hij de club wil verlaten en na goed overleg is de RvC hiermee akkoord gegaan. Arisz was sinds december 2016 in dienst bij Ajax.

Mike Verweij meldt via Twitter dat het vertrek van Arisz echter helemaal niet vrijwillig is. Arisz zou per direct op non-actief zijn gesteld, nadat hij intern al lang onder vuur lag.

Meer op Ajax.nl




Tags

arisz operationeel rutger rvc verweij vrijwillig vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dat zat er al een tijdje aan te komen.
Je sponsors zijn de levensaders van elke club, wanneer je daar niet met respect mee omgaat is er geen plaats voor je.
Het is des Ajax om net als bij Maarten Oldenhof toen der tijd er geen staande voet ontslag van te maken maar mensen op termijn de wacht aan te zeggen en met een mooi persbericht naar buiten te komen.
Geen persoonlijke beschadiging en geen gouden handdruk.
Daar konden ze bij Feyenoord nog wat van leren met Nicole Edelenbos.
+1/-0

4 jaar geleden
Goed dat dit gebeurt, en goed ook dat de interne vuile was de afgelopen periode eindelijk eens een keer binnen de bestuurskamer is gebleven. Prima dat dit geruisloos na het seizoen opgelost wordt.
+3/-1

4 jaar geleden
Ik ken die meneer niet en kan geen oordeel vellen. Waar Ajax op managementniveau traditioneel last van heeft is dat het een heel sexy naam is op iedere manager's CV en daarom permanent bestookt wordt door allerlei Popi Jopi's die bij Ajax willen werken ter meerdere eer en glorie van zichzelf.

De allerbelangrijkste verdienste van Johan's revolutie was het benoemen van voetbalmensen in de leiding, zoals Edwin en Mark. Dat brengt stabiliteit en laat prima donna's doo de mand vallen.

Laten we hopen dat Sar en Overmars nog vele jaren op hun plek blijven en bij de benoeming van nieuwe bobo's de juiste keuzes maken.

Comebackje Wim Jonk?
+1/-1

4 jaar geleden
Zou graag Keje nog eens bij Ajax zien. D man heeft ervaring, rust en kan normaal uit zijn woorden komen. Na het vetrek van de Ligt zal er ook geen familiebelang meer tellen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos