Transparent
Inloggen
Sluiten

'Barcelona gaat niet verder dan 85 miljoen euro voor Matthijs de Ligt'

3 juni 2019 07:07 - Tuttosport
Foto: Pro Shots

"Barcelona gaat niet verder dan 85 miljoen euro voor Matthijs de Ligt"; image source: Pro Shots

Volgens het Italiaanse Tuttosport heeft Barcelona aangegeven niet meer dan 85 miljoen euro te willen betalen voor Matthijs de Ligt. De kampioen van Spanje wil niet verder mee gaan met de transferoorlog die Paris Saint-Germain begonnen is. Ook Juventus zou bereid zijn om flink te investeren voor de aanvoerder van Ajax.

Meer op Tuttosport




Tags

barcelona juventus transferoorlog tuttosport

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Overmars en Barcelona hadden toch al een overeenkomst van 70 miljoen als een soort van gentlemen agreement?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Klopt. Bedrag klinkt laag voor De Ligt. Hij moet natuurlijk wel naar een club waar ie wekelijks speelt. Ik verwacht pas nieuws na de Nations League, dus duurt nog wel 2 weken.

Barca kan best De Jong laten banken, hebben ze met Coutingho ook gedaan. Dus weet nog niet of die zo slim was.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Mooie club voor De Ligt, maar moet je als speler wel naar een club gaan die niet alles voor je over heeft? Die smijten graag met miljoenen voor spelers die compleet mislukken, maar voor zo een enorme talent van 19 willen ze andere clubs niet overbieden? Tsja, ik hoop dat Matthijs kiest voor een club die hem echt graag wil. Hij is jong, Barça kan in de toekomst wel een keer.


En natuurlijk zeg ik dit vooral omdat ik wil dat Ajax er financieel zoveel mogelijk van profiteert.
+1/-0

4 jaar geleden
Tot mijn verbazing lees ik iedere keer dat men het leuk vindt als Ajax veel geld gaat vangen voor het verkoop van spelers. Maar dat het geld ook op het veld moet staan lees ik steeds minder, maar ja als je iedere dag over miljoenen leest gaat men dat gewoon vinden. Barcelona gaat niet verder dan 85 miljoen zit daar die 20 miljoen voor die italiaan bij?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Goede spelers zullen altijd vertrekken naar grotere competitie, dat kun je niet tegenhouden. Wel kun je je huid zo duur mogelijk verkopen. Leuk? Nee, maar wel realistisch. Gelukkig zijn we nu wel zo ver dat het de absolute top is waar spelers naar kunnen vertrekken. Geen gedoe met tussenstapjes naar clubs als Newcastle, Everton, Sevilla en andere middenmoters.

Verder kan het geld prima op het veld staan zonder dat je dure aankopen voor hoeft te doen: contracten openbreken, opwaarderen en spelers net die 1-2 jaartjes extra behouden om te schitteren en dat er ondertussen een ander doorbreekt uit de jeugd =)
+2/-0

4 jaar geleden
Stiekem blijf ik voor Matthijs hopen op de Premier League. Hij heeft daarvoor "all it takes" en het is het beste platform voor zijn verdere ontwikkeling. Bundesliga op de tweede plaats. Dan even niets en op plek 3 Barça. Dan een eeuwigheid niets en vervolgens Juve. PSG moet je eigenlijk niet eens over beginnen. Zowel de FR als de IT competitie zijn weinig uitdagend en bij beide clubs is het afbreukrisico qua cultuur groter.

Het zal wel Barça worden en da's okay.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal