Transparent
Inloggen
Sluiten

Vijf Ajacieden in Team van de Champions League

2 juni 2019 18:09 - UEFA
Foto: Pro Shots

Vijf Ajacieden in Team van de Champions League; image source: Pro Shots

De UEFA heeft het Team van de Champions League bekend gemaakt. In de 20-koppige selectie zitten ook liefst vijf spelers van Ajax. Alleen winnaar Liverpool levert met zes spelers meer spelers af. Matthijs de Ligt, Hakim Ziyech, Frenkie de Jong, David Neres en Dusan Tadic behoren allemaal in het beste team van afgelopen seizoen.




Tags

jong liverpool neres tadic uefa ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Dit is echt een enorme compliment voor onze club en eerlijk gezegd had V.d. Beek hier niet misstaan. Het is dat Wijnaldum 2 belangrijke goals maakte in de halve finale (als invaller).. maar over het hele CL-seizoen was Donny beter. Maar goed, blij dat we erkenning krijgen. Toont aan dat deze ploeg verdomd veel indruk heeft gemaakt.


Verder ben ik het oneens over de positie van Ronaldo. Die hoort bij De Ligt in zijn achterzak.
+3/-0

4 jaar geleden
En Lucas Moura vind ik ook een beetje apart. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik niet goed in beeld heb of ie voor die laatste 40 minuten tegen ons ook van toegevoegde waarde was voor Spurs. Volgens mij niet. Maar goed, hij is natuurlijk wel belangrijk geweest voor het behalen van hun plek in de finale.
+2/-0

4 jaar geleden
Ik ben verbaasd over de positie van De Bruyne, die is het halve seizoen geblesseerd geweest. Dan heeft hij in die andere helft wel heel goed gepresteerd. Daar had ik Donny wel voor in de plaats willen zien. Want zoals @s0lidus al zegt, Donny had niet misstaan bij deze ploeg.
+5/-0

4 jaar geleden
Hoe dan ook zijn dit zo ongeveer de 20 beste voetballers in Europa van het afgelopen seizoen. Ik ben apetrots en bereblij. Ook mooi dat onze Jan er bij staat. Nóg zo'n topper met Ajax-hart. Eergisteravond 90 minuten zitten verlangen naar écht voetbal uit Amsterdam. Wie had dát een maand of 9 geleden kunnen bevroeden? (buiten Louis, uiteraard)
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tahirovic taylor vos