Transparent
Inloggen
Sluiten

'Martin Ødegaard sprak woensdag met Marc Overmars over mogelijke transfer'

31 mei 2019 06:25 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Martin Ødegaard sprak woensdag met Marc Overmars over mogelijke transfer"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Martin Ødegaard woensdag een bezoek heeft gebracht aan Ajax. De ontmoeting moest in het diepste geheim plaats vinden, maar Ødegaard werd herkend door een toevallige voorbijganger. De Noorse middenvelder had een uitgebreid gesprek met directeur voetbalzaken Marc Overmars. Overmars probeerde Ødegaard te overtuigen om komend seizoen voor Ajax te spelen.

Aanvankelijk wilde Ajax pas bij een vertrek van Hakim Ziyech voor Ødegaard gaan, maar Overmars wil nu alsnog direct al tot actie over gaan. De Telegraaf geeft daarbij aan dat dat ongetwijfeld te maken heeft van de concrete interesse van Bayer Leverkusen. Real Madrid had aanvankelijk de voorkeur dat Ødegaard op huurbasis naar Duitsland zou vertrekken, zodat hij in een sterkere competitie aan de slag kan gaan. Inmiddels is voor de Madrilenen echter ook een verhuur aan Ajax bespreekbaar, ook voor twee jaar.

Ødegaard is inmiddels al tweeënhalf jaar op huurbasis actief in de Eredivisie. Na eerst anderhalf jaar voor sc Heerenveen gespeeld te hebben, kwam hij afgelopen seizoen uit voor Vitesse.




Tags

degaard overmars telegraaf bayer bespreekbaar duitsland eredivisie heerenveen herkend leverkusen madrid ontmoeting toevallige vitesse voorbijganger ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hij past bij Ajax, maar wat is de win-win als je'm huurt voor 2 jaar? Indien Real niet wil verkopen, dan gewoon niet huren... punt.
+2/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Wat is er mis met huren als dit voor 2 jaar kan?
Als je hem koopt voor 25 miljoen en hij doet het goed dan is hij na 2 jaar ook weg.
Komt jij niet uit de verf of valt hij tegen, een scenario waar de meeste blijkbaar geen rekening mee houden dan ga je een gigantisch miljoenen verlies lijden.
Met huren loop je in ieder geval geen risico.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ben ik helemaal met je eens. Huren ter overbrugging van een of twee jaar totdat er een eigen talent (Unuvar/Taylor) doorbreekt is prima. Odegaard zie ik als middenvelder. In principe is hij dat. Net als Ziyech overigens.
Enige verschil met kopen is dat je bij een verkoop evt. geen winst kan maken. Maar hebben we dat nodig?
Huren principieel afwijzen is dom. Moet niet de regel worden maar bij uitzondering is daar helemaal niks mis mee.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Niet mee eens. Ajax voegt iets bijzonders aan spelers toe. Het is geen toeval dat ze vanaf Ajax vaak door kunnen naar de echte top. Maar dat toevoegen gaan we niet voor anderen doen. Dus Ödegaard gaan we kopen, maar niet huren.

Na een jarenlange hegemonie van geld heeft Ajax Real verslagen in Bernabeu. Zij mogen spelers van ons huren!
+1/-0

4 jaar geleden
Hahah. In diepste geheim, maar wel op het kantoor van Marcus’...
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ja en gezien door een toevallige voorbijganger die gelijk even gevraagd heeft wat hij kwam doen en toen heeft Ødegaard maar bovenstaande prijsgegeven.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Nou ja, hij komt niet om te klaverjassen gok ik.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Nee, hij kwam in het geheim om daarna alle details prijs te (laten) geven.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Nee, maar er staan verder toch alleen maar aannames in het artikel hierboven?
+1/-1

4 jaar geleden
Mooie speler om erbij te hebben, maar alleen met optie tot koop.
+1/-0

4 jaar geleden
Gewoon kopen. Komt letterlijk honderden miljoenen binnen. Straks de Ligt nog weg. Odegaard gewoon halen.
+2/-0

4 jaar geleden
Ik zou super blij wezen met de komst van Ødegaard,of het nu op huurbasis is of hij gekocht (voorkeur)wordt, laten we dat voorop stellen, maar Ling tipte het al aan ; van wie komt de informatie die hierboven staat, lijkt mij stug dat Ødegaard even besproken heeft met die "toevallige voorbijganger"??
Ik hoop toch dat de koop/huur er zo snel mogelijk door komt en dat we er een topper erbij hebben.
Als Ziyech,Neres,van de Beek (stille hoop ; van de Ligt!!!) ook blijven en er ook nog een goede spits bijkomt , zie ik dat we er sterker op zijn geworden en dat we gewoon in de winning mood kunnen blijven.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht