Transparent
Inloggen
Sluiten

Restant kampioensduel Ajax onder 19 zaterdag uitgespeeld

29 mei 2019 20:42 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Restant kampioensduel Ajax onder 19 zaterdag uitgespeeld; image source: Pro Shots

Aanstaande zaterdag zal het restant van de Mini-klassieker tegen Feyenoord onder 19 gespeeld gaan worden. Dat heeft Ajax bekend gemaakt via de officiële website. Het duel werd afgelopen weekend na een half uur spelen gestaakt vanwege ongeregeldheden op de tribune. Bij winst verovert de ploeg van John Heitinga de titel.




Tags

kampioensduel feyenoord heitinga klassieker mini titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik zou er zelfs vrede mee hebben als besloten werd uit protest tegen het supportersgeweld de rotterdammers de overwinning te schenken.

Het is toch schandalig dat zelfs de Mini-klassiekers verneukt worden door een klein groepje? Wat een rotleven zullen deze mensen hebben.. wat een haat.. snap nou een keer dat voetbal een spelletje is waar ook ouderen, vrouwen en kinderen van dichtbij willen meemaken.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Eigenlijk 100% eens met s0lidus. Ajax heeft ook nog eens geen enkele reden jaloers te zijn op andere clubs. Laat dat laatste over aan de Calimero’s in de sportwereld!
+1/-1

 
4 jaar geleden
Overwinning schenken? Dacht het niet. Vol voor de winst gaan. Ik heb wel eens in de kuip gezeten tijdens feyenoord-ajax. Wat je daar ziet en hoort. Daar lusten de honden geen brood van. Totale massa hysterie jegens Ajax. Zoveel haat is echt niet normaal.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Snap ik heel goed en ben 100% op de hoogte van de vijandigheid richting Ajax, maar het gaat hier om een jeugdwedstrijd en ik vind dat wij als Ajacieden dit niet nodig hebben en er ver boven moeten staan.

Het is toch niet normaal en volstrekt zinloos dat het vak van ouders/familieleden van spelers aangevallen wordt.. dit soort supporters heb je bij beide clubs en die maken zoveel kapot voor de normale mensen, want er was wel sprake van provocatie vanuit dat vak, maar dan nog doe je zoiets niet, vooral als je ziet dat er ook kinderen zitten.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Dan zouden onze jongens de dubbel moeten laten schieten voor die paar debielen. Zij kunnen er toch niks aan doen en wat bolt thrower zegt, daar in die badkuip is het veel erger, daar ben je als Ajacied echt loslopend wild. Gewoon gaan voor de dubbel, we zijn al genoeg gestraft omdat we nu zonder publiek moeten spelen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Kan je het nu niet een keer laten rusten, nu wil je de winst ook al schenken, ik heb mijn mening al verschillende keren gepost, dus daar ga ik geen woord meer vuil over maken.
Je reactie moet niet gekker worden,je weet hoogst waarschijnlijk niet eens wat er zich afgespeeld hebt en je blijft er maar over doorzeiken,denk aan je hart!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht