Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: 'Ajax kijkt ook in selectie Nederlands Elftal voor versterkingen'

28 mei 2019 16:00 - VI.nl
Foto: Pro Shots

VI: "Ajax kijkt ook in selectie Nederlands Elftal voor versterkingen"; image source: Pro Shots

Voetbal International komt met een analyse dat Ajax om de selectie te versterken ook kijkt naar de selectie van het Nederlands elftal. Naast de concrete interesse in PSV-aanvaller Steven Bergwijn zou Davy Pröpper in beeld zijn om het middenveld te versterken en zingt ook de naam van Feyenoorder Steven Berghuis rond. Volgens VI is in principe bijna elke international een potentieel target voor Ajax.

Naast Ajax zou ook Tottenham Hotspur belangstelling hebben in Bergwijn. PSV verwacht dat de Engelse club deze week een bod zal uitbrengen. Bergwijn zou zelf openstaan voor een overstap naar Ajax.

VI meldt zelf dat het ook niet ondenkbaar is dat Quincy Promes op de Ajax-lijst van mogelijke versterkingen staat. Volgens Erik ten Hag heeft Promes het Ajax-DNA, maar hij wil niet zeggen of hij ook daadwerkelijk in beeld is. "Hij is technisch vaardig, creatief, heeft scorend vermogen en toont altijd lef en moed", aldus Ten Hag. "Daarbij is hij een hartstikke positieve jongen. Als hij ergens binnenkomt, gebeurt er altijd wat. Bij Quincy is het glas altijd halfvol."

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn hag promes berghuis binnenkomt creatief dna glas halfvol moed ondenkbaar potentieel scorend target tottenham vaardig zingt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ja, en naar Argentinië, Roemenië, etc.. Oranje is geen prioriteit bij Ajax, enkel spelers die van toegevoegde waarde zijn, ongeacht nationaliteit.
+1/-1

4 jaar geleden
Promes, Propper, Bergwijn, Berghuis etc zijn allemaal bruikbare goede spelers. Mooi als de selectie weer aangevuld wordt met toppers. Ten Hag heeft liever een net zo sterke of sterkere selectie dan vorig jaar. Logisch ook. De ligt, blijf nog een jaar. Je bent jong zat.
+2/-1

4 jaar geleden
Berghuis.... Dat lijkt me nou niet echt een goed idee. Hij kan best wel voetballen hoor, maar zijn gedrag een paar jaar geleden op het veld tijdens de klassieker lijkt me nou niet het gedrag wat we graag zien. Ik ben bang dat het publiek hem zeer vijandig gaat bejegenen, vooropgesteld dat hij zelf überhaupt wil komen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht