Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB verplaatst duel om Johan Cruijff Schaal vanwege Champions League wedstrijd PSV

28 mei 2019 15:19 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

KNVB verplaatst duel om Johan Cruijff Schaal vanwege Champions League wedstrijd PSV; image source: Pro Shots

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV is door de KNVB verplaatst naar zaterdag 27 juli. De voetbalbond heeft dit gedaan met oog op de Champions League voorronde die PSV zal moeten spelen. De KNVB wil dat de Eindhovenaren zich zo optimaal mogelijk kunnen voorbereiden, waardoor de wedstrijd met een dag vervroegd is. De aftrap van het duel is om 18:00 uur.

Meer op KNVB.nl




Tags

knvb aftrap voorbereiden voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Prima, mooi op zaterdagavond en daarna de stad in zuipen. Ben benieuwd wie er aan de aftrap verschijnen. De Ligt? Neres? Tagliafico? Ziyech? We zullen het zien. Hoop dat ze allemaal blijven. Transfer kan ook wel in 2020 of 2021. Eerst maar eens de CL winnen en daarna een mooie transfer maken. Een dergelijke gouden generatie zullen we niet snel meer te zien krijgen dus Netto moet alles op alles zetten om iedereen te behouden. Gewoon een sliding maken als iemand weg wilt zodat ie er niet door kan.
+1/-0

4 jaar geleden
Uhh...hoezo deze wedstrijd nog spelen? De dubbel maakt Ajax toch automatisch al winnaar? Doe dan een ontmoeting met Twente (ere en eerste divisie kampioenen tegen elkaar) of verzin iets anders. PSV heeft geen prijs gepakt en maakt wmb dus geen aanspraak op een finale wedstrijd.
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Prima beslissing. Hopelijk wordt er straks ook rekening gehouden met ploegen die op donderdag spelen. Desnoods wordt er straks dus ook op maandagavond gevoetbald zoals in de grotere competities.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Prima initiatief van de KNVB.
Ik vraag me alleen af of v. Bommel nu ook zegt: "Heel begrijpelijk maar niet afgesproken dus niet goed. Ben ik de enige die dat durft te zeggen?"
Ouwe calimero!
+4/-0

 
4 jaar geleden
Vervelend nieuws voor al die mensen die nu iets moeten verzinnen om het anders uit te leggen, maar er is er vast wel 1 die het zo weet te draaien dat juist Ajax hiermee wordt geholpen ;-)
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos