Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil Bruno Varela definitief vastleggen'

27 mei 2019 18:14 - A Bola
Foto: Pro Shots

"Ajax wil Bruno Varela definitief vastleggen"; image source: Pro Shots

Volgens het Portugese A Bola wil Ajax de aankoopoptie die het bedongen heeft bij de huur van Bruno Varela gaan lichten. De doelman is voor 5 miljoen euro over te nemen van Benfica. Varela kwam afgelopen half jaar niet in actie bij Ajax, maar ligt erg goed in de groep vanwege zijn gedrag buiten het veld.

Meer op A Bola




Tags

varela aankoopoptie benfica bola huur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
4 jaar geleden
Dan moet je nog een jaar of 6 geduld hebben ,die zit nog midden in de groei,die zit nu aan een pokon kuur !!
+1/-1

4 jaar geleden
Ik weet zeker dat ik zelf ook goed in de smaak zal vallen. Voor mij hoef je trouwens geen 5 miljoen te betalen en ik vraag maar de helft aan salaris!
+2/-1

4 jaar geleden
2e keeper is hartstikke belangrijk, hebben we allemaal kunnen zien afgelopen seizoen.
+2/-1

4 jaar geleden
Zitten we wel dik in de keepers. Onana, Varela, Lamprou, van Leer die terugkeert, Kotarski, Scherpen die komt, van Blaaderen en El Maach uit Jong daar nog achter. Benieuwd wie er dan allemaal mogen vertrekken.
+2/-1

4 jaar geleden
Ze gaan 5 miljoen betalen alleen voor de sfeer?
Dan zou ik Youp van 't Hek aantrekken.
Is een echte Ajacied en heeft met die lijst aan keepers: Onana, Varela, Lamprou, van Leer, Scherpen, El Maach en Kotarski net zo veel kans om in het eerste te komen dan Varela.
+1/-1

4 jaar geleden
Logische actie. We hebben afgelopen seizoen gezien hoe belangrijk een goede 2e keeper kan zijn. Al die mensen die nu lopen te schreeuwen dat we teveel keepers hebben schreeuwden afgelopen winter nog om een nieuwe keeper. Sfeer is gewoon belangrijk, als je zo'n zeiker als bijvoorbeeld Pasveer achter je hebt train je toch niet echt lekker.
Van Lamprou en Van Leer gaan we afscheid nemen. De overige keepers zijn veredelde jeugdkeepers en kunnen in Jong of verhuurd worden.
+2/-1

4 jaar geleden
Deze doelman krijgt terecht een beloning van heel Ajax ,want hij kwam binnen zonder een goede cv en heeft op iedereen een goede indruk gemaakt. Als iemand uit het niets je ken bekoren dan zijn die kwaliteiten om beloond te worden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs