Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester United biedt 80 miljoen voor Matthijs de Ligt en wil voldoen aan eisen van Mino Raiola'

26 mei 2019 09:09 - The Mirror
Foto: Pro Shots

"Manchester United biedt 80 miljoen voor Matthijs de Ligt en wil voldoen aan eisen van Mino Raiola"; image source: Pro Shots

Diverse media, waaronder het Engelse The Mirror, weten te melden dat Manchester United een enorm bod heeft uitgebracht op Matthijs de Ligt. De nummer zes van de Premier League zou omgerekend bijna 80 miljoen euro geboden hebben op de verdediger van Ajax. United zou bovendien willen voldoen aan de eisen van zaakwaarnemer Mino Raiola van een weeksalaris van 400.000 euro en een grote tekenbonus.

De Ligt leek lange tijd op weg naar Barcelona, maar de Spaanse kampioen wil niet voldoen aan de eisen van Raiola. De zaakwaarnemer probeert De Ligt nu te overtuigen om naar Manchester United te gaan. De Engelsen hebben zich echter niet gekwalificeerd voor de Champions League. De aanvoerder van Ajax zou juist hebben aangedrongen om Ajax alleen te verlaten voor een club die ook in de Champions League speelt.

Meer op The Mirror


Tags

raiola mino aanvoerder barcelona gekwalificeerd tekenbonus weeksalaris

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Eerst enkele jaren bij Manchester United spelen daarna naar Barcelona.
De Engelse competitie is zwaarder dan de Spaanse.
Bij Manchester United kan hij zich ontwikkelen tot een completere speler bij de kwaliteiten die hij nu al ten toon spreidt.
Aangezien Barcelona meer klasse heeft kan hij zich over enkele jaren moeiteloos aansluiten bij de selectie van Barcelona.
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ongelooflijk dat clubs nog met deze zelfingenomen gast in zee willen gaan. Ook ongelooflijk dat er nog steeds spelers zijn die zich laten verleiden om zich te laten vertegenwoordigen door zo'n geldwolf. Oké, hij zorgt er voor dat je een topsalaris krijgt, maar denkt daarbij vooral aan zijn eigenbelang. Kijkt niet naar het beste sportieve belang voor zijn spelers, maar voor de meest lucratieve. Matthijs, volg je sportieve hart en duik niet in het geld. Als je over 20 jaar terugkijkt, wil je alleen de mooiste clubs en prijzen achter je naam hebben. Niet een bankrekening en een schamel gevulde prijzenkast.
5 maanden geleden
Als Ajax fan heb ik geen mening waar de Ligt moet gaan spelen, even als de Ligt zelf is een transfer naar welke club ook geen sportieve maar een geld kwestie geworden. Als voor de speler 80 miljoen binnen geharkt wordt is het sportieve gedeelte over.

Laatste nieuws
Tagcloud

ado beek blind eredivisie feyenoord fier gouden hag jong keijzer knicks koen liam lidus marcel marokko neres nets onzin oranje pele podcast promes renemar serie siem spelbos tadic thomas york