Transparent
Inloggen
Sluiten

Enorme vraag naar seizoenkaarten Ajax

25 mei 2019 15:53 - Ajax Life
Foto: Pro Shots

Enorme vraag naar seizoenkaarten Ajax; image source: Pro Shots

De vraag naar seizoenkaarten van Ajax is enorm. Ajax Life weet te melden dat er liefst 35.000 supporters op de wachtlijst staan voor een seizoenkaart voor komend seizoen. Naar verwachting zullen ongeveer 98% van de seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen hun kaart verlengen, waardoor er hooguit enkele honderden plekken vrij komen.

Ook voor de business seats is de vraag hoog. Inmiddels staat de wachtlijst daarvoor al op meer dan 300.

Meer op Ajax Life




Tags

wachtlijst business life seats seizoenkaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Fantastisch nieuws dat er zeer veel animo is. Hopelijk komen deze supporters ook daadwerkelijk iedere wedstrijd opdagen om onze mooie club aan te moedigen.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb echt het idee dat Ajax dit jaar en ook deels 2 jaar geleden met het behalen van de EL finale een hele generatie aan zich gebonden heeft.
Ik kom voor mij werk door heel het land, en waar je ook ben in Brabant, Utecht of Friesland ik heb nog nooit zoveel Ajax op straat gezien.
Schooljeugd die in trainingsbroeken van Ajax fietsen, bouwvakkers met Ajax vlagjes in de bus en wat mij vooral opvalt heel veel vrouwen of jonge meiden die in een Ajax outfit lopen de joggen.
Aan mij hebben al heel wat begin twintigers gevraagd hoe ze aan een SC van Ajax kunnen komen, voor die leeftijdscategorie is het wel echt zonde dat dit nu schier onmogelijk is.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Inderdaad, als je in het stadion zit hoor je ook de gekste accenten uit het hele land, dat was vroeger zo en nu nog steeds, we spelen het meest aansprekende voetbal, hebben de beste en meeste resultaten behaalt en ook de jeugdopleiding is verreweg het populairst.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Iets met successupporters :) prima toch goed voor merchandising
+1/-0

 
4 jaar geleden
Mijn neef staat al 4 jaar op de wachtlijst dus heeft niks met successupporters te maken.
+1/-0

4 jaar geleden
En nu voor elke SCC-houder een scanplicht van tenminste 14 wedstrijden anders kaart kwijt. Dat zou een doorloop creëren en er voor zorgen dat er minder lege plekken zijn bij Fortuna thuis ofzo.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal