Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeroen Slop: 'Wij hebben het verschil voor de Ajax-fans in de bekerfinale betaald'

24 mei 2019 13:55 - Ajax Life
Foto: Pro Shots

Jeroen Slop: "Wij hebben het verschil voor de Ajax-fans in de bekerfinale betaald"; image source: Pro Shots

In gesprek met Ajax Life heeft vertrekkend financieel directeur Jeroen Slop aangegeven dat Ajax financieel niets heeft verdiend aan het winnen van de TOTO KNVB Beker. "De winstpremie was 250.000 euro, maar dat geld waren we al kwijt omdat we als club besloten de kaartprijs voor de finale te verlagen voor onze fans", aldus Slop. "Vanwege de deels verplichte treincombi en alles wat daarbij kwam kijken, betaalden Ajaxfans zo’n 14 euro meer dan de Willem II-fans die met de bus mochten komen. Dat verschil hebben wij betaald."

Slop heeft geen spijt dat hij juist nu vertrekt. "Na twintig jaar heb je dingen zo vaak gedaan dat je de bijzonderheid er niet meer van kunt inzien. Dan is het moeilijk enthousiast te blijven", zo geeft hij aan. "Zoals het voeren van transferbesprekingen. Als financieel directeur zit je toch vaak aan tafel vanuit een behoudende rol. Ik moet de beperkingen zien, goed opletten dat we niet in vreemde constructies terechtkomen. Dat is niet altijd de leukste rol."

Meer op Ajax Life




Tags

slop bekerfinale ajaxfans constructies kaartprijs knvb leukste life terechtkomen transferbesprekingen treincombi verlagen vertrekkend winstpremie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Succes verder, ouwe! Bedankt voor bewezen diensten.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos