Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mitchell van der Gaag kan voor twee jaar tekenen, inmiddels al in gesprek over laatste details'

24 mei 2019 09:47 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Mitchell van der Gaag kan voor twee jaar tekenen, inmiddels al in gesprek over laatste details"; image source: Pro Shots

In navolging van De Telegraaf meldt ook Voetbal International dat Mitchell van der Gaag bij Ajax aan de slag kan gaan als hoofdtrainer van Jong Ajax. Van der Gaag zou voor twee jaar kunnen tekenen in Amsterdam. Inmiddels zouden de gesprekken al over de laatste details gaan.

Na zijn vertrek bij NAC Breda twee maanden geleden leek Van der Gaag een nieuwe club in Nederland uit te sluiten, maar hij veranderde van gedachten toen Marc Overmars zich meldde. Hij krijgt nu de kans om in de keuken van een topclub te kunnen kijken en werken.

Winston Bogarde en René Stam zullen aanblijven als assistent-trainers van Jong Ajax. Waarschijnlijk zal er nog een derde assistent aan de technische staf toegevoegd gaan worden.

Meer op VI.nl




Tags

jong aanblijven bogarde nac nederland overmars stam telegraaf winston

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hij heeft in elk geval het juiste kapsel voor een Ajax trainer.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal