Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar: 'Als ik stop met voetballen, dan is dat bij Ajax'

23 mei 2019 12:35 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Klaas Jan Huntelaar: "Als ik stop met voetballen, dan is dat bij Ajax"; image source: Pro Shots

In een uitgebreid interview met Voetbal International geeft Klaas Jan Huntelaar aan geen transfer meer te willen maken. "Een nieuw buitenlands avontuur is uitgesloten. Als ik stop met voetballen, dan is dat bij Ajax", aldus Huntelaar. "Met welke spelers dat volgend seizoen om me heen is, dat is afwachten. Ik verwacht geen leegloop. Er zullen spelers vertrekken, en nieuwe spelers zullen komen. Dat is ook niet erg, dat hoort bij een club als Ajax."

De spits hoefde niet na te denken om nog een jaar door te gaan in Amsterdam. "Fysiek heb ik geen problemen, ik ben bijna nooit geblesseerd en ik voel het plezier van dagelijks op het veld staan. Ik zit nog vol met energie", zo geeft hij aan. "Zolang deze punten voor mij positief uitvallen, en de club wil door, waarom zou ik dan stoppen? Ik volg mijn lichaam en mijn gedachten. Als ik het echt als verplichting ga zien of het lijf sputtert tegen, dan is het mooi geweest."

The Hunter kan na zijn carrière als voetballer ook bij Ajax blijven. "De club gaf ook al aan dat ze na mijn actieve loopbaan wel een toekomst voor me zagen bij Ajax. Als spitsentrainer bijvoorbeeld. Of op een andere manier betrokken blijven bij de club. Dat is mooi om te horen, maar tegelijkertijd denk ik er nog helemaal niet over na", zegt hij daarover. "In mijn hoofd ben ik gewoon nog te veel voetballer. Ik wil er ook nog helemaal niet mee bezig zijn. Natuurlijk kan ik er wel over nadenken, maar voor mijn gevoel komt dat wel. Dat zie ik dan wel weer. Als ik er nu over na ga denken wat ik in de toekomst wil doen, dan verlies ik mijn tijd in het heden."

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

huntelaar buitenlands hunter leegloop lijf loopbaan spitsentrainer sputtert verplichting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Een echte winnaar!!
+2/-0

7 maanden geleden
Goed te horen dat hij geen leegloop verwacht!
+1/-0

7 maanden geleden
Klaas-Jan heeft bewezen dat hij een echte is. Ik heb enorm veel respect voor zulke spelers, spelers die ook in hun hart Ajacied zijn. Wat zou ik toch blij zijn als Ajax straks (over een jaar of zo) Suarez binnenhaalt. Die is er ook zo eentje als Huntelaar, gaf alles voor Ajax maar werd nooit kampioen met ons. ;)
+1/-0

7 maanden geleden
Fijn dat Huntelaar nog een jaar door gaat.
+1/-0

7 maanden geleden
Johan Cruijff Schaal 2019 / 2020. Ajax dendert over PSV heen en KJH pikt uiteraard een doelpuntje mee!

Ik hoop dat ik gelijk krijg en ik heb nu al zin in het nieuwe seizoen!
Prijzen pakken en nog meer feest vieren op de tribunes en rondom het stadion!
+1/-0

7 maanden geleden
Klaas Jan Huntelaar een ideale speler die zich ondergeschikt kan maken voor het elftal. Een voorbeeld prof.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez beek blind dochter donvito dwtk ekkelenkamp fier film geduwd gerust hag hellend huntelaar kinderen koen luigitentorioabc martinez mazraoui nederland onana promes schuurs strot tadic tagliafico valencia veltman zinnigs ziyech