Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax hoopt op aantrekken van Ianis Hagi'

22 mei 2019 17:49 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax hoopt op aantrekken van Ianis Hagi"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Ajax concrete belangstelling heeft in Ianis Hagi, zoon van de wereldberoemde oud-voetballer Gheorghe Hagi. De Roemeense middenvelder speelt in eigen land voor FC Viitorul, waar hij op 20-jarige leeftijd de aanvoerder is. Hagi heeft nog een contract tot 2023, maar wil graag vertrekken.

Ajax volgt de Roemeense jeugdinternational al langere tijd intensief. Komende maand zal hij met Roemenië uitkomen op het EK onder 21.

Meer op VI.nl


Tags

hagi ianis gheorghe roemenie viitorul wereldberoemde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ziet er heel goed uit https://www.youtube.com/watch?v=S6QO42M-hh8link en als hij maar een klein beetje in de buurt komt bij de kunsten van zijn vader, is hij natuurlijk meer dan welkom bij Ajax,gaat goed met de aankopen, nu Ødegaard nog
+4/-0

7 maanden geleden
Poeh wat is dat ventje tweebenig zeg. Leuk filmpje Costa Rica. Enne... ja, de helft van papa is genoeg, wat een kanjer was dat zeg. Ajax moet de selectie inderdaad een hele goede injectie geven want buiten het feit dat er flink wat weg gaan hadden we slechts dertien gelijkwaardige spelers dit jaar. Dat zal toch echt naar minimaal 16/17 moeten want het is maar de vraag of we volgend jaar weer mazzel hebben met bijna geen blessures. Rijden dus Marc met die winkelwagen. Ik heb het al vaak gezegd maar zeg het nog een keer dat Ajax toch echt een miljoen of 75 uit zal moeten geven alles bij elkaar om de selctie op peil te houden. Blijft er evengoed rond de 350 miljoen over dus no worries.
+1/-0

7 maanden geleden
De transfers van de komende spelers krijgen een gezicht, maar het is angstvallig stil wat de vertrekkende spelers betreft. Of gaan we het weer mee maken dat die pas op het einde van de transfer periode ineens weg zijn. Het laatste zou betekenen dat de opbrengsten minder zijn dan gedacht.Hagi is een echte Ajax speler.
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Tweebenig, goed schot, heeft overzicht.. Ben benieuwd.

@Costa Rica: Thanks voor het filmpje.
+1/-0

7 maanden geleden
Dat moet lukken, papa ziet Ajax als een goede tussenstap en heeft al eens een open sollicitatie uit naam van zijn zoon gedaan.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez beek blind dochter donvito dwtk ekkelenkamp fier film geduwd gerust hag hellend huntelaar kinderen koen luigitentorioabc martinez mazraoui nederland onana promes schuurs strot tadic tagliafico valencia veltman zinnigs ziyech