Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax bevestigt komst van Lisandro Martínez

20 mei 2019 20:15 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax bevestigt komst van Lisandro Martínez; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële website bevestigd dat Lisandro Martínez de selectie van Erik ten Hag zal gaan versterken. De Argentijnse verdediger komt over van Defensa y Justicia en gaat een contract voor vier seizoenen tekenen in Amsterdam. In het contract is bovendien een optie opgenomen voor een extra seizoen.

Directeur spelersbeleid Marc Overmars is blij met zijn komst. "Martínez is een linksbenige speler die achterin op meerdere posities uit de voeten kan. Hij is een verdediger die graag vooruit wil voetballen", zo geeft hij aan. "Hij brengt een bepaalde mentaliteit mee die we hier goed kunnen gebruiken, vergelijkbaar met wat zijn landgenoot Nico Tagliafico hier laat zien. En Lisandro is nog jong, dus we verwachten dat hij zich de komende jaren verder gaat ontwikkelen tot een nog betere speler."

Meer op Ajax.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

lisandro martinez verdediger achterin amsterdam defensa erik hag jong justicia landgenoot linksbenige marc mentaliteit nico overmars spelersbeleid tagliafico voeten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Lisandro, van harte welkom. Als je aanbevelingen kloppen ben je een aanwinst waar we nog veel plezier aan kunnen beleven. Wat zou het fantastisch zijn als er een Argentijns blok met Magallan,Lisandro en Nico volgend jaar de Europese wedstrijden gaat domineren. Ik heb er nu al zin in. Ervan uitgaande dat Mathijs ons gaat verlaten, maar dat is ook nog niet zeker.
5 maanden geleden
Ik heb er vertrouwen in, ook in Magallan. Ben benieuwd wat er nog komen gaat. Ik hoop op Ødegaard en ergens hoop ik dat Ziyech nog een jaartje blijft, alleen denk ik niet dat het laatste zal gebeuren. Ook hoop ik op een stunt om De Ligt te behouden.. Het zou zomaar kunnen dat we hem en Donny wel behouden met het oog op het EK volgend jaar ;)
 
5 maanden geleden
Ik hoop met je mee ! De Ligt langer kun je vergeten! Niet te houden met een Raiola in de rug!! Magallan denk ik ook ,dat hij doorbreekt ! Perr Schuurs moet echt progressie maken, want stilletjes had ik hem al verwacht. Odegaard komt never nooit, Real ziet zijn progressie ook!!

Laatste nieuws