Transparent
Inloggen
Sluiten

'FC Utrecht hoopt op aantrekken van Václav Černý'

19 mei 2019 10:48 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"FC Utrecht hoopt op aantrekken van Václav Černý"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet de melden dat Václav Černý in de serieuze belangstelling staat van FC Utrecht. Inmiddels zijn de gesprekken al geopend met Ajax over een transfersom, omdat de vleugelaanvaller nog een contract voor een jaar heeft in Amsterdam.

Černý sprak zelf ook al met John van den Brom, die vanaf komend seizoen als hoofdtrainer aan de slag gaat bij FC Utrecht. Die gesprekken zijn zo positief bevallen dat Černý een transfer richting de Domstad ziet zitten.


Tags

cerny utrecht vaclav brom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Laat 'm maar gaan. Misschien dat ie daar wel speeltijd krijgt.
+1/-0

1 jaar geleden
Weerom niet een jaar verhuren?
+2/-1

1 jaar geleden
Een voetbal talent een echte Ajacied die huilend Amsterdam gaat verlaten, wat heb ik genoten van zijn goede maniertjes bij elk interview die hij gaf. Het gaat je goed Cerny.
+1/-0

1 jaar geleden
Utrecht lijkt een goede keuze te zijn voor Cerny.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.068 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

bedreiging bevolking chelsea china correctie dwtk fier gedeeltes hersenspinsels houder irak iran kernkoppen kernwapens koen kremlin luigitentorioabc navo nederland opsporingsdiensten potter rusland schijt sleepwet snowden tijdreizen vage valbommen vetorecht volkel