Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Ik ga ervan uit dat ik ook volgend jaar trainer van Ajax ben'

18 mei 2019 06:44 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Ik ga ervan uit dat ik ook volgend jaar trainer van Ajax ben"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Erik ten Hag aan er van uit te gaan dat hij ook komend seizoen als hoofdtrainer bij Ajax voor de groep zal staan. "Garanties kun je nooit geven. Ik weet hoe het voetbal in elkaar zit. Maar het is wel mijn intentie om te blijven", aldus Ten Hag. "Ik ga ervan uit dat ik ook volgend jaar trainer van Ajax ben. Ik heb een driejarig contract en dat zijn we niet voor niets aangegaan. Ik zie op dit moment geen reden om dat niet uit te dienen."

Ten Hag beseft wel dat Ajax het komend seizoen alleen beter kan doen als het dan ook de Champions League wint. "Het is natuurlijk ongekend wat we in de Champions League hebben neergezet tegen de top van Europa. Dat doe je niet zomaar weer", zo geeft hij aan. "We staan ook voor een grote uitdaging, want we gaan een aantal sleutelspelers verliezen die verantwoordelijk zijn voor de successen van dit elftal. Het wordt een uitdaging om weer een goed elftal neer te zetten, maar ik heb er wel vertrouwen in."
Tags

hag garanties telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ten Hag is net zo belangrijk voor Ajax als trainer als De Ligt, De Jong, Van de Beek, Neres en Ziyech als spelers.
Het is geen toeval dat Ten Hag bij alles clubs waar hij tot nu toe gewerkt heeft zijn elftallen tot ontwikkeling heeft gebracht en dat niet alleen ook voor een portie voetbalplezier en saamhorigheid heeft gezorgd met voldoende ruimte voor zijn assistenten.
+6/-0

5 jaar geleden
Ik hoop dat Overmars de spelers kan behouden. Volgend seizoen weer een gooi doen naar cup met de grote oren.
+2/-0

5 jaar geleden
Ik zou het prima vinden als die blijft. Aan de andere kant, met deze selectie moet je gewoon prijzen pakken. Heeft ook opzichtig geblunderd maar dat verbloemen de prijzen.
+2/-2

5 jaar geleden
Ik wordt er al maanden gek van: kunnen journalisten nou alleen maar stukjes schrijven over wel of niet vertrekkende spelers/trainers? Bijna elke dag wordt er over geschreven en ook desbetreffende personen worden er constant mee lastig gevallen. Die goeie ouwe tijd; als het seizoen begon wist je pas of er nieuwe spelers bijgekomen waren en als er iemand wegging hoorde of las je een keer een gerucht en als het bewaarheid werd was dat het volgende bericht. De spelers worden door de pers gewoon gebrainwashed en haast gestimuleerd om maar zo snel mogelijk weg te gaan door al dat gezeur.
+2/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Ben het roerend met je eens. Ik word er ook krankjorem van. En al die kranten en analytici ondertussen maar blijven zeiken op het feit dat onze competitie zo slecht is...
+1/-0

5 jaar geleden
Je kan afgelopen seizoen niet overtreffen, dus je hebt veel te verliezen. Als er een interessante club komt, dan ben je gewoon weg Eric.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen chocoladebeen elsimao etv farioli fiorentina henderson inverted janse kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rensch rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig tweebenigheid vojvodina wijndal