Transparent
Inloggen
Sluiten

'Michael Reiziger komend seizoen assistent-trainer van eerste elftal'

18 mei 2019 06:36 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Michael Reiziger komend seizoen assistent-trainer van eerste elftal"; image source: Pro Shots

Michael Reiziger zal komend seizoen als assistent-trainer van Erik ten Hag aan de slag gaan. Dat weet De Telegraaf te melden. De huidige trainer van Jong Ajax zal de plek innemen van Alfred Schreuder, die na dit seizoen als hoofdtrainer bij Hoffenheim aan de slag gaat. Aron Winter, ook een van de huidige assistenten van Ten Hag, zal een andere functie binnen Ajax gaan krijgen. Eerder werd al bekend dat Christian Poulsen ook bij het eerste elftal als assistent-trainer aan de slag zal gaan. Richard Witschge blijft wel gewoon betrokken bij het team van Ten Hag.




Tags

hag michael reiziger alfred aron hoffenheim jong poulsen schreuder telegraaf witschge

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Succes Michael, prima assistent en goed dat er weer iemand anders voor jong Ajax komt te staan.
+2/-0

4 jaar geleden
Grijze muis. Voegt helemaal niks toe. Slechte beslissing, maar ja, hij is een oud speler. Dat is bij AJAX belangrijker dan kwaliteit. Ik dacht dat ze met Bosz en Ten Hag op de goede weg waren eindelijk voor kwaliteit te kiezen. Bij Jong AJAX en de jeugdtrainers blijft het sukkelen met oud spelers. En nu weer Reiziger bij het eerste. Triest en slecht nieuws in zo'n mooi week.
+2/-6

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Riep je dit ook bij de aanstelling van Overmars en V.d. Sar?
+3/-0

 
4 jaar geleden
Zijn 2 totaal verschillende situaties. Je hebt het over een mening bij een aanstelling. Dan kun je helemaal niet oordelen.
Reiziger is al 2 jaar trainer/coach bij Jong AJAX. Daar kun je dan ook wel over oordelen. Bij een aanstelling kan dat nog niet.
+2/-2

4 jaar geleden
Ze hebben genoeg tijd gehad Reiziger te beoordelen.
Goed of niet goed.
De toekomst zal het uitwijzen.
Geldt ook voor spelers die aangekocht worden.
Ajax kan het beste beoordelen in welke mate iemand kans maakt om te voldoen of niet.
+2/-1

4 jaar geleden
Ben ook niet zo gek op deze aanstelling ,Ajax had beter Schreuder een verbeterde contract kunnen aanbiedende was volgens mij een hele belangrijke schakel van het succes van dit jaar!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Reiziger kent veel van de nieuwe talenten. Volgens mij een geschikte kerel. Nog geen klachten over gehoord. Denk een prima keuze.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Als hoofdtrainer krijg je beter betaald en kan je zelf de lijnen uitzetten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik gun hem al het beste ,maar ik bekijk het nu even met de bril op van een supporter die het beste wil hebben voor Ajax en in dit geval had Ajax een poging kunnen wagen om hem toch nog te behouden (ik ben niet op de hoogte of Ajax dat wel heeft geprobeerd!) ,je merkte wel, in de wedstrijden, dat Schreuder constante contact heeft gehad met ten Hag en echt stuurt ,ik ben een beetje angstig dat, als hij weggaat het nog wel is verkeert kan gaan.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ook Schreuder was niet bij machte om Blind en de Ligt achterin te houden bij de vrije trap bij Tottenham van waar de tegengoal ontstond uit de counter.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal