Transparent
Inloggen
Sluiten

'Barcelona kan niet voldoen aan vernieuwde eisen Matthijs de Ligt'

17 mei 2019 23:45 - Twitter Gerard Romero
Foto: Pro Shots

"Barcelona kan niet voldoen aan vernieuwde eisen Matthijs de Ligt"; image source: Pro Shots

De Spaanse journalist Gerard Romero weet via Twitter te melden dat de transfer van Matthijs de Ligt naar Barcelona op losse schroeven is komen te staan. Spaanse media meldden afgelopen dagen dat de transfer slechts een kwestie van tijd leek, maar zaakwaarnemer Mino Raiola is met aanvullende eisen gekomen en schermt bovendien ook met interesse van andere clubs. Barcelona zou niet kunnen voldoen aan de vernieuwde eisen.




Tags

barcelona gerard kwestie meldden raiola romero schermt schroeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Riola op zijn best dus vertaald op zijn slechtst. Altijd dezelfde truc, alles lijkt in kannen en kruiken en dan wil hij meer. Vooral meer voor zichzelf dus want die interesse van andere clubs is er inderdaad en levert hem meer op als die Matthijs kopen. Barca betaald heel erg goed maar bv PSG en City betalen beter. Matthijs wil naar Barca maar Riola wil dat hij naar een andere club gaat en heeft er dus belang bij de Barca transfer te dwarsbomen. Wat een vuilnisbak die man.
Inmiddels mag hij wereldwijd geen transfers doen maar uiteraard gaat deze dikke puist via een stroman gewoon door. Schijt aan de regels, schijt aan de clubs, schijt aan de spelers, alles voor de nare veelvraat die al stinkend rijk is. Waar ben je aan begonnen Matthijs? Tenslotte ben jij hier mede schuldig aan door deze man aan te stellen en hem ook niet tot de orde te roepen. Je kan zo maar een miljoen of vijftig verdienen bij Barca tijdens je carriere en dan drijf je het via deze man zo ver door?
Ik hoop voor jou en Barca dat alles toch nog enigzins netjes in orde gaat komen maar vrees het ergste want deze man kent dat woord helemaal niet.Het zou mij helemaal niets verbazen als die nog eens in de lik beland omdat hij van allerlei verboden constructies gebruik maakt. En die laat jij jouw zaken behartigen omdat jij dan nog wat meer kan verdienen? Tijd om in te grijpen Matthijs.
+7/-1

 
4 jaar geleden
De vraag is hoe je ooit van zo iemand af komt nadat je je ermee inlaat. Ik moet altijd een beetje aan the Sopranos denken als ik Mino Raiola zie
+2/-0

4 jaar geleden
Mathijs, blijf gewoon nog 1 jaar bij Ajax en neem aub afscheid van Riola.
+1/-0

4 jaar geleden
Gewoon Raiola dumpen en de zaakwaarnemer van z'n BFF Frenkie nemen.
+1/-0

4 jaar geleden
Speelt hij straks bij PSG. Wint niks meer en is een club zonder uitstraling of verleden. In ieder geval niet zoals Ajax, Barca of bijvoorbeeld Liverpool. Iets meer centen (sowieso voor die dikke nek) maar nul prijzen en aan het einde een carrière zonder aanzien maar met spijt.
+1/-0

4 jaar geleden
Uiteindelijk gaat De Ligt gewoon naar Barcelona.
+2/-0

4 jaar geleden
Gewoon bij Ajax blijven, je bent nog zo jong. Jou kansen komen over 1 of 2 jaar ook wel. Weg wezen bij die rat Riola.
+1/-0

4 jaar geleden
Weg met die Raiola. Matthijs, zo'n hond past niet bij jouw uitstraling.
+1/-0

4 jaar geleden
Terecht! Hij is ook meer waard geworden na de geweldige wedstrijden op het hoogste niveau. En dat hij iemand inhuurt die het beste voor hem wil en kan regelen snap ik ook. Ik huur ook niet de slechtste makelaar in om mijn huis te verkopen. Als fan houd ik hem het liefst in Amsterdam maar dat lijkt me niet realistisch.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Nou, ik heb niet het idee dat raiola het beste met hem voor heeft, maar vooral het beste met zichzelf. Het duurt langer omdat Ajax niet van plan is €14M te betalen aan raiola. Het is helemaal niet de taak van Ajax om de zaakwaarnemer te betalen want die prutser is niet in dienst van Ajax. Waarom zou Ajax een commissie van 20% aan hem betalen? Als dank voor het verliezen van een bepalende speler? Dit zou je gewoon oplichting kunnen noemen. De transfersom is gewoon onderhandelen tussen Ajax en Barcelona, daar is raiola niet bij. Die moet alles regelen tussen Barcelona en De Ligt.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Jij snapt er echt helemaal niets van.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Dan hoop ik dat jij me helemaal kan inlichten hoe het wel is. Jij vindt het dus volkomen normaal dat Ajax €14M moet betalen aan raiola. Want daar gaat het om. Waarvoor? Omdat hij zich opwerpt als zaakwaarnemer? Omdat hij bezig is om De Ligt elders onder te brengen? Wil Ajax dat? Of wil De Ligt dat? Als hij voor De Ligt werkt, is het dan niet logisch dat De Ligt hem betaald? Of snap ik er nu helemaal niks van? Maar het voetbal is door ratten als raiola volkomen naar de gallemiezen geholpen. Het is volkomen van de zotte dat deze deal niet rondkomt omdat raiola niet krijgt wat hij wil. Hier uit blijkt wel dat het niet draait om een speler die wil verkassen, maar op een op geld beluste zaakwaarnemer die meer wil verdienen dan hij verdiend.
+7/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Als hij niet zo goed was, dan zou hij ook niet ingehuurd worden door tal van wereldtopspelers. Het is dus de Ligt die hem inzet. Ajax kan daar niet omheen. Overigens denk ik niet dat deze spelersmakelaars het 'voetbal kapot maken' zoals jij het zegt, maar de markten in de 4 grote landen een veel grotere afzet kennen in termen van potentiële klanten, sponsoring, tv-gelden, stadion inkomsten. Daar kun je als voetbalclub in een klein land nooit tegenop bieden. De enige weg is zoals Ajax het nu doet. Op naar de volgende jonge versie van de Ligt of liever; zelf opleiden!
+2/-0

4 jaar geleden
De Ligt, Ziyech, Tadic, Blind, Vd Beek, Neres, allemaal 4 miljoen per jaar laten verdienen. Afkoopsom van minimaal 65 miljoen. Waarschijnlijk niet realistisch maar wel gewenst.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht