Transparent
Inloggen
Sluiten

'Chelsea gaat vol voor David Neres'

17 mei 2019 21:15 - The Independent
Foto: Pro Shots

"Chelsea gaat vol voor David Neres"; image source: Pro Shots

Volgens het Engelse The Independent gaat Chelsea vol voor David Neres om de aanval te versterken. Aanvankelijk hoopte de Europa League finalist zich te versterken met Luka Jovic, maar aangezien hij op weg lijkt naar Real Madrid is nu de aandacht verlegd naar de vleugelaanvaller van Ajax. Chelsea heeft echter een transferverbod gekregen van de FIFA, waardoor het de komende twee transferperiodes geen spelers mag kopen. De Londense club is echter tegen die beslissing bij het CAS in beroep gegaan.

Naast Chelsea zijn ook Paris Saint-Germain, Liverpool en Arsenal geïnteresseerd in Neres. Volgens The Independent zou Neres 40 miljoen pond moeten kosten, ruim 45 miljoen euro.

Meer op The Independent




Tags

chelsea neres independent arsenal beroep cas fifa jovic liverpool londense luka madrid transferperiodes transferverbod verlegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Te weinig, niet verkopen. Enige aanvaller met diepte in zijn spel.
+2/-0

4 jaar geleden
Helemaal eens met Dijkstra.
Daarbij heeft hij een meerdere individuele acties, heeft oog voor zijn medespelers, scorend vermogen, rust in zijn spel, overzicht en inzicht, is snel en kan op meerdere posities in de aanval spelen.
Bergwijn en Berghuis mogen zijn schoenen niet eens vastmaken.
Het is geen toeval dat Neres in de wedstrijden tegen de grote ploegen tot zijn beste prestaties kwam.
Neres hoort in het rijtje met De Ligt, De Jong, Van de Beek, Ziyech.
+1/-0

4 jaar geleden
Logisch dat ze hem willen. Neres brengt iets extra's, is onvoorspelbaar en moeilijk af te stoppen. Veel meer waard dan 40 miljoen natuurlijk
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vraag mij af wat Ajax mag/kan vragen voor Neres want als 55/60 miljoen mag dan gaan ze dat ook vangen. Ik ben bang dat de limit (misschien zelfs wel afgesproken) bij 45/50 miljoen ligt. Toen David uit pure teleurstelling en onbegrip al met zijn bekpek op Schiphol stond om naar China te gaan snoepte Betis zijn nu bankzittende opvolger alsnog af. Ondanks dat ten Hag het toen helemaal niet zag zitten in Neres moest hij opeens blijven en kreeg hij de toezegging dat hij in deze transferperiode wel weg mocht tegen de juiste vergoeding. Het zou mij dus niets verbazen als David gaat cashen nu.
Dan moet er alleen wel een opvolger komen die niet te koop zal zijn voor 10/15 miljoen. En dan? Bergwijn kan na de verkoop van Neres makkelijk betaald worden en Pavon van Boca kost ongeveer de helft van wat Neres op gaat brengen. Di Maria? Depay? Anderson van West Ham? Na de verkoop van de Jong en de Ligt mag Ajax best zo denken om het geld van Neres weer uit te geven. Blijft evengoed ruim 300 miljoen over. We zijn de rijkste club ter wereld qua eigen vermogen maar moeten wel een voetbalclub blijven.
Dit jaar smaakte zo lekker dat er best wel wat dollars mogen rollen.
Laat alleen niet zowel Neres als Hakim gaan Marc want dan is de schade wel heel erg groot en amper nog te repareren. Of de een , of de ander en dan meteen een meer dan waardige vervanger. Stropdassen blij met een dikke 300 miljoen op de bank en fans blij met een volwaardige selectie.
+1/-0

4 jaar geleden
Als Neres wil vertrekken is hij weg. Geweldige speler natuurlijk maar niet onvervangbaar. Het opvangen van De Ligt en De Jong gaat veel lastiger worden.
+2/-0

4 jaar geleden
Als Neres ergens NIET naar toe moet gaan is het Chelsea.
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal