Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax ontvangt opnieuw flinke boete van UEFA

17 mei 2019 15:58 - UEFA.com
Foto: Pro Shots

Ajax ontvangt opnieuw flinke boete van UEFA; image source: Pro Shots

De UEFA heeft opnieuw een flinke boete uitgedeeld aan Ajax. Vanwege ongeregeldheden in de thuiswedstrijd tegen Juventus moet Ajax een boete betalen van € 52.000 euro. De club wordt bestraft omdat er objecten het veld op zijn gegooid, ongeregeldheden in het publiek en trappen op de tribune werden geblokkeerd.

Daarnaast hebben Ajax en Erik ten Hag een waarschuwing gekregen omdat de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur te laat werd afgetrapt. Tottenham kreeg daarvoor een geldboete van € 10.000 euro en trainer Mauricio Pochettino een voorwaardelijke schorsing van één wedstrijd.

Meer op UEFA.com




Tags

uefa tottenham hag juventus mauricio objecten pochettino

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Waarom moet dit nu met een geweldig seizoen.
+1/-1

4 jaar geleden
Ik denk dat elke club in de CL zulke boetes krijgt. Overal speelt het zelfde en dus vult de UEFA weer flink z'n zakken lijkt mij.
+2/-1

4 jaar geleden
Is die Uefa nou alleen maar bezig met clubs geld af te troggelen,moet dat is niet bestraft worden met een geldboete!!
+1/-1

 
4 jaar geleden
Je kan ook stellen dat een aantal klootzakken onder de supporters schade aan de sport en Ajax toebrengen. Fijn hoor en mogelijk klagen, Deze supporters kosten meer dan ze bijdragen aan de club en brengen de naam in diskrediet. Die super geweldige, onvolwassen druiloren opsporen en uitsluiten van de wedstrijden vind ik een prima maatregel. De rest van onze aanhang kan dan nog meer en veilig plezier beleven met zijn cluppie!
+3/-2

 
4 jaar geleden
Zit wel wat in, niemand zit te wachten op ellende, maar ik vindt dat een club niet voor alles verantwoordelijk gehouden kan houden er zijn altijd zaken waar je als club niet de hand in kan hebben en dan nog een keer van die belachelijke hoge bedragen.
+2/-1

4 jaar geleden
Zijn zware mierenneukers bij de Uefa. Europese clubs zijn lekkere melkkoeien voor de Uefa. Snel verdienen.
+1/-0

4 jaar geleden
Men weet dat de UEFA heel streng is wat dit betreft en daar kan ik alleen maar begrip voor opbrengen, want het zal maar een keer goed misgaan. Geef ze gewoon geen aanleiding om dit soort boetes uit te delen!

En voor de mensen die denken dat de UEFA z'n zakken vult: denk je dat die paar duizend euro hen wat uitmaakt? Kijk eens naar de bedragen die ze uitkeren aan de clubs.
+3/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Hoeveel denk je dat de Uefa binnen harkt aan tv gelden, sponsors en ook boetes... is een onbetrouwbare club.
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos