Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bayer Leverkusen meldt zich voor Daley Sinkgraven'

17 mei 2019 09:11 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Bayer Leverkusen meldt zich voor Daley Sinkgraven"; image source: Pro Shots

Bayer Leverkusen heeft zich bij Ajax gemeld voor Daley Sinkgraven. Dat weet De Telegraaf te melden. De tot linksback omgeturnde Sinkgraven zou weer herenigd kunnen worden met Peter Bosz, die sinds afgelopen winter de hoofdtrainer is in Leverkusen.

Sinkgraven heeft nog een contract tot 2020 bij Ajax. Door enkele zware knieblessures kwam hij in vierenhalf jaar bij Ajax tot slechts 86 wedstrijden. Sinds hij in januari 2015 over kwam van sc Heerenveen miste hij vanwege blessures meer dan 100 wedstrijden.




Tags

sinkgraven leverkusen bayer bosz heerenveen herenigd knieblessures omgeturnde telegraaf vierenhalf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Aardige knul, redelijke middenvelder maar mist net dat beetje vuur (Tagliafico als voorbeeld) om goed genoeg voor Ajax te zijn.
Het gaat je goed Dailey.
+1/-0

4 jaar geleden
Verrassende wending zou dat zijn. Bosz heeft blijkbaar veel vertrouwen in de medische staf van Leverkusen.
+1/-0

4 jaar geleden
Tijdens zijn invalbeurten tegen Juventus en Spurs zag je dat hij voetballend een heel hoog niveau kan halen. Wat dat betreft begrijp ik Bosz wel. De vraag is alleen of hij lang genoeg fit kan blijven om over een langere periode van toegevoegde waarde te zijn voor een elftal. Ik denk dat het wellicht toch verstandig zou zijn om hem proberen te behouden. Kan op meerdere posities uit de voeten. Hij zou misschien ook nog op de positie van Zyech kunnen spelen, hangend aan de rechterkant.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik zou hem niet laten gaan, maar de kans geven op het middenveld. Ik heb nog steeds vertrouwen in deze jongen die met heel veel tegenslag te maken heeft gehad.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik zou hem laten gaan. Je bent nu als Ajax zijnde in een positie dat je beter doorselecteert dan vasthoudt aan de al langere 'twijfelgevallen'. Cerny is ook zo'n speler bijvoorbeeld. Niks ten nadele van de spelers overigens.
+2/-0

4 jaar geleden
Ajax heeft zelf al besloten door die Martinez aan te trekken voor de linksback positie.
Daley is een klassespeler die moeizaam is begonnen daar hij in wezen een middenvelder is en daar ook speelde toen hij nog bij Heerenveen was.
Om nu drie spelers voor het komende seizoen voor de linksback positie te hebben is toch wel wat al te gortig.
Het ga je goed Daley mocht je vertrekken.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal